fbpx
Skip to main content
deka plače

KAD JE PROGLAŠEN MRTVIM, KRENULO MU JE SVE PO ZLU! Đorđa saznanje da je pokojnik koštalo zdravlja!

Foto: Profimedia/ilustracija
Zbog saznanja da je proglašen mrtvim i kao potvrdu toga kada je od matičara dobio umrlicu, to se odrazilo na zdravlje oštećenog.

Zbog njegovih životnih godina i bolesti, psihički je bio potrešen, i srce mu je slabije radilo – rekao je sudski veštak neuropsihijatrije, u nastavku suđenja u Osnovnom sudu u Novom Sadu, protiv Kliničkog centra Vojvodine po tužbi Novosađanina Đorđa Miloševića (80), kog je ova zdravstvena ustanova 19. januara 2018. godine proglasila mrtvim.

Spasović održao prijem građana u Nabrđu

Spasović održao prijem građana u Nabrđu

Na ročištu su saslušani svedoci, govoreći o Miloševićevom stanju u vreme kada je ovaj, sasvim slučajno saznao da se vodi kao preminuo, kazao je da je po njemu primetio da ga nešto muči i da je neraspoložen.

- Otišao sam do njegove kuće i pitao kako je – kazao je ovaj svedok. Iznenadio sam se odgovorom i savetovao sam ga da ode u nadležne službe i da ispravi  u grešku. Govorio je da se mnogo sekira jer ne može da registruje auto, ne dobija penziju i nema za lekove – rekao je Nikola Pašić iz Iriga, inače, penzionerovom rodnom mestu.

Podsećamo, Milošević je podneo tužbu protiv KCV, jer su izdali potvrdu da je mrtav, zbog čega je mesecima morao da dokazuje da je živ. Ovaj dekica smatra da su mu tom administrativnom greškom povredili ugled i čast.

Pored ukidanja "iznenadnih kontrolnih", u škole stiže JOŠ JEDNO PRAVILO! Javnost podeljena!

Pored ukidanja "iznenadnih kontrolnih", u škole stiže JOŠ JEDNO PRAVILO! Javnost podeljena!

KCV je posle objavljivanja u našem listu o slučaju novosadskog penzionera avgusta 2018. godine, saopštili da je u januaru te godine u toj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovan pacijent istog pola, imena i prezimena, a bez
dokumenata na osnovu kojih bi se utvrdio njegov identitet.

- Ni do danas nije odgonetnuto ko je taj čovek koji je preminuo, a mene proglasili mrtvim – izjavio je na početku suđenja Milošević, pitajući se ko je mogao na njegovo ime da bude sahranjen.

U nastavku suđenja biće saslušani preostali svedoci.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd