fbpx
Skip to main content
Čajetina

Kamere sve snimile! Dok se cela Srbija se pita čija je beba ostavljena ispred crkve, pojavljuje se misteriozni auto u celoj priči

Foto: Facebook/PrintScreen/150 minuta
Ko je u utorak u ranim jutarnjim satima ostavio tek rođenog dečaka?

Ko je u utorak u ranim jutarnjim satima ostavio tek rođenog dečaka pred crkvom Svetog Arhangela Gavrila u Čajetini, i ko je majka ove bebe, i dalje je misterija, a zapis sa kamere kojim raspolaže policija nije pomogao u rasvetljavanju ovog slučaja.

Otkriveni JEZIVI PODACI, vreme je za UZBUNU: Devojčice sve više PRISILJAVAJU na ODNOS, a HILJADE su ZARAŽENE!

Zamotanu u krpe, bebu muškog pola, staru tek nekoliko sati, na vratima crkve u Čajetini pre tri dana oko 06.35 pronašla je meštanka Nada Milošević dok je u šetnju vodila svog psa. Od tada je počela istraga koja još uvek nije odgonetnula ko je rodio dete, niti ko ga je ostavio pred bogomoljom.

Policija je odmah došla u posed snimka sa jedne kamere za video nadzor, na kome se vidi automobil koji je nakratko zastao pred crkvom, međutim ispostavilo se da je snimak beskorisan.

Na svetu srpsku zemlju stigle mošti najpoznatijih ruskih svetaca!

Vlasnik automobila je pronađen i radi se o jednom starijem Čajetincu koji nema nikakve veze sa bebom i koji radi par desetina metara od crkve.

Kako je kamera male rezolucije, a beba ostavljena pod okriljem mraka, pritom u Čajetini je te noći bila gusta magla, nemoguće je uopšte utvrditi ko je prolazio pored crkve u vreme kada je beba mogla biti ostavljena.

Pojavila se informacija da je pronađen, a sad se desio VELEOBRT! Policija traga za Nebojšom iz Niša

- Pregledani su zdravstveni kartoni svih trudnica iz Čajetine i okoline, i to za sada nije dalo rezultate. Policija svojim kanalima preko meštana ovdašnjih sela pokušava da dozna da li je neka od žena sa ovog područja izgledom ličila da je u drugom stanju, dok se u bolnicama u ovom regionu prati da li će se zbog evenutalnih komplikacija ginekolozima javiti žena koja bi mogla biti majka tog deteta. Za sada sve liči da dete nije rođeno na ovom području, već da je ovde doneto posle porođaja - priča izvor, upoznat sa detaljima istrage.

On ukazuje na slučaj mrtve bebe ženskog pola koja je 1. jula prošle godine pronađena na Regionalnoj deponiji ''Duboko'' kod Užica koji do sada nije rasvetljen.

NAJPOTRESNIJA SCENA IZ PORODILIŠTA U SRBIJI: Ono što je rekla BABICA zalediće vam dušu!

Stravičan prizor primećen je na traci za selekciju otpada dopremljenom iz Bajine Bašte. Iako je fokus istrage bio usmeren na Bajinu Baštu, policija u ovoj opštini u pograničnom području, ali i okolnim mestima, nije uspela da pronađe majku deteta.

Za razliku od mrtve bebe u smeću, kojoj je pučana vrpca bila nestručno presečena, dečaku pronađenom u Čajetini pupčanik je bio uredno podvezan.

Javljaju se sa svih strana! Svi hoće BEBU da USVOJE koja je ostavljena na CRKVENOM PRAGU!

On će se u narednih mesec dana nalaziti na neonatologiji Opšte bolnice Užice, posle čega će biti prebačen na dečje odeljenje. Zbog toga što je rođen van zdravstvene ustanove, mališan je izolovan od ostale dece i njegovo stanje, mada naznaka komplikacija za sada nema, se prati.

Za 40 godina koliko postoji neonatologija u Užicu do sada se nikada nije desilo da na ovom odeljenju bude beba čija je majka nepoznata. Mnogo ljudi, kažu ovde, javlja se nudeći pomoć dečaku u vidu hrane i odeće, ali ona za sada nije potrebna. Svima koji žele da pomognu, poručuju sa neonatologije, treba da se obrate Centru za socijalni rad u Čajetini.

 

Pročitajte i:

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
13 Beograd