fbpx
Skip to main content
kesić

DOKLE VIŠE SA VREĐANJEM SVEGA ŠTO JE SRPSKO?! Kesić preterao sa sramnim izjavama: Izvređao generala Mladića

Foto: YoutubePrintscreen/24 minuta sa Zoranom Kesićem/Jutarnji Program TV HAPPY
Humor Zorana Kesića odavno je prestao da bude smešan građanima Srbije, ali voditelj ne odustaje u pokušajima ma koliko oni prevazilazili granice svake pristojnosti

U najnovijoj epizodi "24 minuta sa Zoranom Kesićem" voditelj je otišao korak dalje kada je rešio da se "našali" sa generalom Ratkom Mladićem. Naime, na najgori mogući način Kesić je besramno ismejao Mladića, a direktno prozvao i Milomira Marića koji je u svojoj jutarnjoj emisiji ugostio njegovog sina Darka Mladića i lidera srpskih radikala Vojislava Šešelja.

Kesić je u više navrata do sada ima skandaloznih istupa, a više o tome kako je on do sada on zgrozio građane čitajte KLIKOM OVDE!

Međutim, ovoga puta ne samo da mu je zasmetalo uključenje Ratka Mladića, već mu je zasmetalo i to što se druge televizije bore za gledanost, rekavši da to što rade prevazilazi granice zdravog razuma.

Kako Kesić sramno proziva generala Mladića možete pogledati na priloženom video snimku:

"Tamo daleko" je bila HIMNA, ali i LEK: Ona je vaskrsla srpsku vojsku na Krfu

Darko Mladić, sin generala Mladića reagovao je na to što je Zoran Kesić na sraman način udario na njegovog oca rekavi da je ovime pokazano da ni televizija na kojoj se prikazuje emisija nije mogla da odoli potrebi da uzme učešće za borbu na tržištu.

- Ni bivša televizija ''B92'' nije mogla da odoli potrebi da uzme učešća u toj borbi za tržište pošto su im očigledno presušili izvori koje su decenijama dobijali da bi ovako pljuvali po generalu Mladiću kao simbolu borbe za slobodu našeg naroda. Ovo je bleda senka onih vremena koja su iza nas, kada su strani ambasadori mogli da naređuju srpskim vlastima, da građane i cele porodice stavljaju van zakona samo zato što su u srodstvu sa generalom Mladićem, ili su njegovi prijatelji i ratni drugovi.

Darko Mladić
Darko Mladić
Foto: Profimedia

- Narod je još uvek svim srcem uz generala Ratka Mladića, i da ga narod ne voli to tržište ne bi postojalo. A od te sile koju su imali nekada jedino im je ostao jedan klovn preko propuštaju svoje teze, ne shvatajući da što više pljuju bolesnog generala, kome su uskratili i pravo lečenja, to je Srbija dalje od njih. Oni su sa jedne pozicije, kada su mogli da uđu u Vladu Srbije kod predsednika i da narede šta Srbija treba da uradi protiv svojih građana, spali na to da za pljuvanje generala Mladića moraju da angažuju jednog klovna kao što je Kesić. Ja sam zadovoljan što je ta priča spala na jednog klovna i da general Mladić u narodu ostaje heroj, kao što i jeste - kazao je Darko Mladić, sin generala Mladića.

Glavni urednik televizije "Hepi" Milomir Marić je podsetio da se već izjasnio ranije povodom Kesićevih provokacija, a na izjavu da on i ''Hepi'' televizija ''pomeraju granice zdravog razuma'', oštro je rekao:

Milomir Marić
Milomir Marić
Foto: Srbija Danas

- Ponosan sam na to. Bitno je da imam zdrav razum, za razliku od onih koji me napadaju. Najvažnije je imati zdrav razum, pa onda pomerati njegove granice. Ceo život sam pomerao te granice i ponosan sam na to. A Kesić kada bude imao malo više gledalaca, možda i ja budem jedan od njih - kratko je rekao Marić.

SRBIN "PREVARIO" SISTEM! Pauk mu odneo AUTOMOBIL, a onda je on odlučio da se OSVETI NA NESVAKIDAŠNJI način! (VIDEO)

Lider SRS-a Vojislav Šešelj komentarišući to što Kesiću smeta sve ono čime se Srbi ponose, kaže da je ovime pokazao da je izdajnik srpskoga naroda.

- Zoran Kesić je plaćen za to što radi. Napada haške osuđenike zato što je izdajnik srpskog naroda. Tu nema više šta da se komentariše - odlučno je izjavio Šešelj i dodao:

vojislav-seselj
Srbija Danas / Jelena Obradović

- Milomir Marić može da bude ponosan na haške osuđenike koje dovodi u program, za razliku od Zorana Kesića koji dovodi najveće kretene u svoj - podvukao je Šešelj.

Urednik televizije N1 boluje od teškog oblika leukemije: Hitno potreban novac za lečenje

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd