fbpx
Skip to main content
Mediji.net

Koje su NAJČITANIJE VESTI NA SVIM MEDIJIMA U SRBIJI u poslednjih 12h, 24h, 72h i 7 dana?

Foto: Promo
Platforma koja omogućuje da nađete baš ono što vas zanima!

Srpski start-up MEDIJI.NET omogućava čitaocima da pronađu i prate baš one teme i medijske tekstove koji ih zanimaju, čitaoci u samo jednom kliku mogu da pregledaju temu ili ličnost koja ih zanima na svim medijima u Srbiji. 

Sa druge strane ova tehnološka platforma pomaže medijima, autorima sadržaja i urednicima da promovišu svoje tekstove i da lakše dođu do ciljne grupe čitalaca.

Ova medijska platforma uz pomoć veštačke inteligencije prati i analizira sadržaj sa 25 najposećenijih medijskih sajtova u Srbiji, a broj medija koji se prati raste iz dana u dan.

Čitaocima je sada omogućeno da na jednom mestu vide rang listu najčitanijih vesti sa svih medija u Srbiji u poslednjih 12h, 24h, 72h i 7 dana. Da li je čitanija vest sa Blica, Kurira, B92, Srbije Danas, Nedeljnika ili bilo kog drugog posećenijeg medija, listu najčitanijih vesti u Srbiji pogledajte OVDE.

Pored najčitanijih vesti možete da zapratite i određene teme ili ličnosti. Jedna od najpraćenijih tema za ljubitelje sporta je Novak Đoković, ali i njegova supruga Jelena Đoković koju čitaoci prate najčešće zbog saveta o zdravoj ishrani i vaspitanju dece, ali i zbog njenog humanitarnog rada. Sa samo  jednom klikom imaćete pristup svim tekstovima koji su objavljenu u srpskim medijima vezanim za tu temu.

Mediji.net
Foto: Promo

Ove teme navodimo samo kao primer, pogledajte trending teme OVDE, pa možete da zapratite one koje vam mogu biti zanimljive.

Pregled zapraćenih tema možete videti klikom na ikonicu “srce”.

Od trenutno aktuelnih tema preporučujemo da pogledate Putovanja, zbog ove sutuacije sa koronavirusom, a korisna je i tema Nekretnine

Veliki broj čitalaca se opredeljuje da prati temu Vladimir Putin, a za ljubitelje estrade tu su Kija Kockar i Jelena Karleuša.

Poslednjih dana veliki skok u trendingu ima i tema Majkl Džordan, verovatno zbog serije na Netflixu Poslednji Ples, koja obara rekorde gledanosti.

Dosta su praćene i političke teme, ali to ostavljamo svakom čitaocu ponaosob da proceni šta želi da čita i koga želi da prati.

Ovo su neke sugestije na osnovu trenutnih statistika čitanosti, sve teme možete istražiti sami na ovom linku.

Zapratite Mediji Net i na Facebooku (https://www.facebook.com/mediji.net/) i Instagramu (https://www.instagram.com/mediji_net/). 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Umerena kiša
29 Beograd