fbpx
Skip to main content
Meridian

Važna donacija kompanije Meridian za HITNO LEČENJE Sonje i Mihajla

Foto: Meridian
Zato što život mora da pobedi!

Iako se već mesecima nadamo što skorijoj pobedi nad koronom, sve to vreme traje manje vidljiva borba "malih titana" protiv opakih bolesti - za prvi korak, novi dan i srećno detinjstvo mališana koji izlečenje od veoma teških bolesti moraju da potraže u inostranstvu.

Kompanija Meridian do sada je za potrebe borbe protiv pandemije donirala više od 100 miliona dinara, ali ni u najtežim trenucima nije zaboravlja najmlađe heroje koji, u danima kada bi trebalo da su najbezbrižniji, vode bespoštedne borbe protiv opakih i retkih bolesti. 

Najveći regionalni brend u igrama na sreću donirao je novčana sredstva za hitno upućivanje na lečenje u inostranstvo Sonje Milošević i Mihajla Milojevića, šestogodišnje dečice čija je nadljudska borba za život prethodnih sedmica rasplakala, ali i ujedinila čitavu Srbiju. 

Maloj Sonji Milošević pre godinu i po dana uspostavljena je ozbiljna i komplikovana bolest, koja izaziva naglo pogoršanje mišićne slabosti, a često i paralize. Devojčica se bori i sa respiratornim problemima, komplikacijama bubrega i skoliozom kičme. Operacija koja joj je hitno potrebna radi se u Turskoj.

https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/968/sonja-milosevic

Mihajlo Milojević već je sa svojih sedam meseci života pobedio malignitet bubrega, ali je tokom lečenja ostao bez čula sluha. Čarobni osmeh mališana i njegovu junačku borbu nedavno je upoznala je cela Srbija, a da bi Mihajlo još jednom pobedio potreban je hitan odlazak u Beč, a svaki dan je dragocen.

https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/395/mihailo-milojevic 

Zato što život mora da pobedi, na broj telefona 3030 pošaljite SMS poruke sa brojevima 968 za Sonju, odnosno 395 za Mihajla.

Kompanija Meridian - da život pobedi! 

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd