fbpx
Skip to main content
dom za stare

KORONA JOŠ UVEK PRISUTNA U USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE: Potvrđeno prisustvo virusa kod 46 korisnika

Foto: Profimedia/ilustracija
Ukupan broj do sada izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 1,026, a broj zaposlenih koji su izlečeni iznosi 412.

U ustanovama socijalne zaštite i Domovima za smeštaj odraslih i starih, danas je potvrđeno prisustvo virusa Kovid 19 kod 46 korisnika i 14 zaposlenih.

Ukupan broj do sada izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 1,026, a broj zaposlenih koji su izlečeni iznosi 412, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.

Prisustvo virusa Kovid-19 potvrđeno je u gerontološkim centrima u Knjaževcu, Subotici i Novom Sadu RJ Liman i RJ Novo naselje, zatim u Domu za lica ometena u mentalnom razvoju ''Srce u jabuci'' u Pančevu, Ustanovi za decu i mlade ''Sremčica'' u Beogradu i domovima za smeštaj odraslih i starijih ''Kladomox plus'' u Kelebiji i ''Terza Eta'' u Priboju.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji, navodi se u saopštenju.

Koliko jezika govorite? Nekoliko saveta kako da ove JESENI doživite magičnu avanturu?

Koliko jezika govorite? Nekoliko saveta kako da ove JESENI doživite magičnu avanturu?

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
14 Beograd