fbpx
Skip to main content
Nova kolekcija

Kultni brend je ponovo rođen

Foto: WannaBe Media / Studio za produkciju
Nova MONT: ReBorn kolekcija oduševila je mnoge i oživela emocije koje su nas vezivale za ovaj kultni brend decenijama.

Nekadašnja popularna Monterica vratila se na modnu scenu bolja nego ikad. Dok je kod onih malo starijih probudila sećanja na brojne jeseni i zime iz mladosti koje se nisu mogle zamisliti bez Mont jakne, kod mlađih generacija uspela je da probudi interesovanje za ovaj novi-stari brend zahvaljujući svom modernizovanom dizajnu.

Nova kolekcija
Foto: WannaBe Media / Studio za produkciju

Vremena, dizajn i interesovanja novih generacija se jesu promenili, ali Mont jakna ostala je neprikosnoveni sinonim za laganu i toplu jaknu punjenu perjem. Nova Re:Born kolekcija Monterica donosi veliki izbor modela podeljenih u tri kategorije na osnovu količine punjenja: Light Weight, Mid Weight i Heavy Weight. Svaka od ovih kategorija zadovoljava različite potrebe. Light Weight jakne i prsluci kao najlaganiji pripadnici ove kolekcije savršeni su za prelazne periode i putovanja jer se lako pakuju u vrećice. Mid Weight jakne među kojima je i fenomenalni Mont Spur model odlično štite od hladnoće, kiše i vetra, dok Heavy Weight jakne kao što je Anarchy pružaju savršenu zaštitu od ekstremnih vremenskih uslova zahvaljujući svom prilagođenom dizajnu i kombinovanom punjenju od perja i paperja.

Nova kolekcija
Foto: WannaBe Media / Studio za produkciju

Sve modele MONT Re:Born kolekcije možete pogledati i kupiti u Sport Vision prodajnim objektima širom Srbije, kao i na www.sportvision.rs online prodavnici.

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd