fbpx
Skip to main content
Sanitet

Lep gest advokata iz Novog Pazara: Donirali sanitetsko vozilo "KC Kragujevac"

Foto: Promo
Advokati iz Novog Pazara lepim gestom se zahvalili medicinarima iz Kragujevca za pomoć u borbi sa koronom

Medicinsko osoblje Kliničkog Centra Kragujevac pokazalo je humanost tokom pandemije korona virusa kada su lekari, medicinske sestre i tehničari priskočili u pomoć svojim kolegama u Novom Pazaru u lečenju pacijenata.

Da je solidarnost u ovim teškim vremenima i dalje na ceni pokazuje i primer oca i sina, advokata Zlatana i Denisa Kurtovića iz Novog Pazara, kao privrednika Rešida Hajrovića. Oni su u znak zahvalnosti donirali sanitetsko vozilo Kliničkom Centru Kragujevac.

Sanitet
Foto: Promo

- Ovo je primer zajedničke borbe i dokaz da zajedno možemo sve, a kao pojedinci ništa. Lekari i medicinsko osoblje iz Klinickog centra u Kragujevc, na čelu sa doktorom Bobanom, pre svega svojim ljudskim požrtvovanjem i profesionalnim radom su za vreme prethodnog talasa pandemije spasili na stotine života u našoj sredini.

novi pazar
Foto: Privatna arhiva

- U ime svih garđana Novog Pazara i u ime naše advokatske kancelarije, zajedno sa prijateljem Hajrović Resadom želimo da pružiti podršku i uputimo javnu zahvalnost medicinarima, a sanitetsko vozilo neka bude mali znak pažnje i odraz sloge, sa željom da se u novoj godini sirene ambulantih kola sve ređe čuju - rekao je master pravnih nauka Denis Kurtović iz Novog Pazara.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd