fbpx
Skip to main content
Meridijan

MLADI LJUDI ZA PRIMER: Ono što volonteri Meridiana rade za ceo Balkan zaslužuje veliko BRAVO!

Foto: Promo
Kompanija sa još većom odlučnošću nastavlja da brine o svakom čoveku kome je sada najteže

Volonteri Meridiana nastavili su akciju podele velikog broja paketa pomoći širom Srbije i čitavog Balkana. Paketi su pripremljeni i uručeni kategorijama stanovništa izloženim najvećem riziku od opake zaraze.

Volonteri Meridiana su tokom jučerašnjeg dana u Srbiji posetili veliki broj najugroženijih u opštinama Ruma i Sremska Mitrovica dopremivši pakete pomoći na kućne adrese. Ove dve opštine manji su deo onih koje su volonteri Meridiana posetili u prethodnom periodu kako bi koliko je moguće ublažili nevolje pandemije i izolacije najugroženijem delu stanovništva.

Naime, proteklih nekoliko sedmica, obišli su više beogradskih opština, kao i gradove Novi Sad, Negotin, Čačak, Novi Pazar, Kraljevo, Kulu, Crvenku, Zaječar i Šid.

U Bosni i Hercegovini, pored Banja Luke i drugih gradova Republike Srpske, Meridianovi volonteri danas su posetili i Kanton Sarajevo u Federaciji BiH i uručil pakete pomoći svima onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Meridian sa ponosom ističe da je u prethodnom periodu pomogao Infektivnu kliniku u Beogradu, doniravši veliku količinu opreme i pokazujući time opredeljenost ka jačanju kapaciteta zdravstvenog sistema Republike Srbije i obezbeđivanju što boljih uslova za borbu protiv opakog virusa.

Ova kompanija je do sada podržala i Institut za majku i dete (obezbeđene infuzione pumpe za bebe), Dečiju bolnicu za plućne bolesti, Kliničko-bolnički centar "Dragiša Mišović", Nišku bolnicu, Društvo za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i druge zdravstvene i socijalne ustanove širom ovog dela Balkana.

Meridian - uvek i na svakom mestu uz svoj narod kad je najpotrebnije.

Još dva aviona "Er Srbije" odnela pomoć Italiji

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Slaba kiša
11 Beograd