fbpx
Skip to main content
Milena Radulović

MIKU ODAO POTPIS - OD NJEGA SE NE MOŽE SAKRITI: Psihološki profil uhapšenog reditelja je jasan! (FOTO)

Foto: Pink.rs/Printsreen
U izradi psihološkog profila uhapšenog reditelja, Tatomirović tvrdi da je Aleksić "nenasilan čovek"

Reditelj Miroslav Mika Aleksić (68), osumnjičen za seksualno zlostavljanje šest polaznica njegove škole "Stvar srca", napet je zbog situacije u kojoj se našao, kaže dr Dragoljub Tatomirović, doktor prava, kriminolog i grafolog-profajler. U izradi psihološkog profila uhapšenog reditelja, Tatomirović tvrdi da je Aleksić "nenasilan čovek, sklon rešavanju svih problema uz razgovor i kompromise".

NEKADA DELILA AUTOGRAME, A DANAS JE SRPSKA SNAJKA! Ništa ne može da pobedi burek, pljeskavicu i svekrvin pilav

NEKADA DELILA AUTOGRAME, A DANAS JE SRPSKA SNAJKA! Ništa ne može da pobedi burek, pljeskavicu i svekrvin pilav

Kada ćemo da skinemo maske i krenemo ka normalizaciji? Konačno se vidi "svetlo na kraju tunela"

Kada ćemo da skinemo maske i krenemo ka normalizaciji? Konačno se vidi "svetlo na kraju tunela"

Mikina žena okupila roditelje učenika ispred škole glume: Održan novi čas ili sastanak?

Mikina žena okupila roditelje učenika ispred škole glume: Održan novi čas ili sastanak?

Ima izuzetaka

- Dobar je dotok životnih energija na temeni otvor i one se u ovom trenutku, 25. januara 2021. u 15.35, uglavnom angažuju na regulisanju nekoliko za njega važnih problema i poslova. Ovo lice ima dioptrijske promene na oba oka, primetna je trenutna nervna napregnutost, zasnovana na neprekidnom istraživanju događaja koji je kao stari iznet na svetlo dana. Iznenađen je koliko je pojedinaca otvoreno protiv njega a da svoje protivljenje ne zasnivaju na poznavanju okolnosti, ili na poznavanju prilika vezanih za odnose lica koja se pojavljuju kao nekada ugrožena, povređena ili ponižena - rekao je Tatomirović.

Odao ga potpis

Odao ga potpis
Odao ga potpis
Foto: Printscreen

Vrlo je verovatno da su se dugotrajne okolnosti promenile, od ambijenta preko učesnika bilo koje vrste - tvrdi dr Tatomirović. On smatra da ima izuzetaka, pa da je takav i potpis Mike Aleksića - presedan.

- Po mom stručnom mišljenju, ovakav opšti profil se teško opredeljuje za postizanje bilo kojih ciljeva nasiljem ili pretnjom nasiljem, oni su skloni da se dogovore, podese interese i eliminišu moguće loše posledice, i uopšteno, ova uslovno rečeno potkategorija ljudi je meka, nenasilna i obitava u svojoj sredini na neuočljiv način - tumači Tatomirović.

Odustala od svedočenja protiv Aleksića

U istrazi koja se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu vodi protiv Aleksića do sada su ispitane tri od šest devojaka koje su ga prijavile za polno uznemiravanje i silovanje. Iako su pojedini mediji preneli da je jedna od devojaka, koja je želela da ostane anonimna, odustala od toga da ga lično terete, u tužilaštvu nemaju takvu informaciju.

- Mi zasad nemamo informaciju da je neko odustao od svedočenja - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu.

- Ova glumica je u policiji prethodno dala iskaz o svemu što je proživela pohađajući Aleksićevu školu glume, misleći da će biti svedok, ali kad je saznala da je njena uloga oštećene u procesu, odustala je i odlučila da ga ona lično ne tereti - preneli su mediji.

Ima dovoljno dokaza

Aleksić se tereti krivičnom prijavom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje prema pomenutih šest devojaka. Preostale devojke trebalo bi da iskaz daju u toku ove sedmice. Advokat Jugoslav Tintor izjavio je juče da očekuje da se do kraja ove nedelje završi saslušanje žrtava i svedoka, kao i da će u jednom trenutku žrtve "morati da se suoče" sa Aleksićem, i da zasad nema potrebe da se okrivljeni pojavljuje u postupku. Prema njegovim rečima, "nema dileme" da optužbe za silovanje i seksualno uznemiravanje "mogu da se dokazuju na osnovu raspoloživih dokaza".

- Iskaz žrtve potpuno je ravnopravan s nekim drugim dokazom - kazao je Tintor.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
12 Beograd