fbpx
Skip to main content
milica

MILIČINA SESTRA OTKRILA SVE DETALJE NESTANKA DEVOJKE (25): Sama se odvezla do Urgentnog centra

Foto: Printscreen
Milica (25) nestala je u utorak uveče.

- Ona se na kraju sinoć svojim kolima odvezla do parkinga Urgentnog centra gde je i pronađena. Tamo je prespavala. Rekla je da joj je bilo veoma loše - kaže Miličina sestra.

Prema priči njene sestre, Milica je ugasila telefon jer je obilazila manastire i razmišljala o samoubistvu. Na kraju je ipak odlučila da potraži lekarsku pomoć, pa se uputila ka Urgentnom centru. To je, kako kaže, sve što porodica za sada zna o tome šta se dešavalo dok su oni tragali za njom.

Poslednja šansa za "Orlove": Evo zbog čega ne smeš da propustiš meč Norveška – Srbija

Poslednja šansa za "Orlove": Evo zbog čega ne smeš da propustiš meč Norveška – Srbija

MISTERIOZNI NESTANAK MILICE (25): Devojka se osećala psihički loše, obilazila manastire za vreme potrage?

MISTERIOZNI NESTANAK MILICE (25): Devojka se osećala psihički loše, obilazila manastire za vreme potrage?

MUP POTVRDIO: Milica (25) iz Batajnice pronađena živa i zdrava!

MUP POTVRDIO: Milica (25) iz Batajnice pronađena živa i zdrava!

- Nismo se čuli sa njom, ali su nam tako rekli. Nismo spavali celu noć u haosu smo, ali najbitnije nam je da je ona živa i zdrava pronađena. Lekari su nam rekli da je jako uplašena - kaže Miličina sestra M.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni...

Ona dodaje da će saznati šta se tačno desilo i gde je sve Milica bila tokom dve noći i jednog dana, ali da je najvažnije da je pronađena živa i zdrava.

Porodica isključuje mogućnost da je ona napadnuta od strane muškaraca sa kojima je poslednji put viđena, 6. oktobra oko 20 sati.

Nestala 6. oktobra, pronađena 8. na parkingu Urgentnog centra

Podsetimo, Milica je nestala 6. oktobra u utorak u Batajnici, a poslednji put je viđena u naselju Šangaj u prodavnici, gde ju je video otac. Svedoci su je oko 20 sati primetili u centru Batajnice u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane. Svedoci su istakli i da ju je jedan od njih grlio.

Oko 22 časa istog dana Milica se javila majci i rekla da ide u naselje Progar kako bi se videla sa jednim dečkom. Nakon toga njen telefon bio je nedostupan.

Milična porodica tek je ujutru primetila da se Milica tokom noći nije vratila kući. Tog dana otišli su u policijsku stanicu i prijavili njen nestanak. Policija je odmah započela opsežnu potragu za devojkom, društvenim mrežama kružili su brojni apeli, u potragu su se uključili i drugi ljudi.

Milica je pronađena oko 4 sata jutros u svom automobilu na parkingu ispred Urgentnog centra.

Čim je pronađena odvedena je u Urgentni na preglede, gde se i dalje nalazi.

Prema nezvnaičnim informacijama devojka je u teškom psihičkom stanju i porodica je još nije videla.

Pročitajte i:

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Mist
-9 Beograd