fbpx
Skip to main content
Bol

MIR KOŠTA 300 DINARA! Najviše pljački dešava se leti, a ovo je LAK I BRZ NAČIN da se zaštitite

Foto: Profimedia
U svoj dom uložili ste vreme, novac, znanje i ljubav. I sami najbolje znate koliko je planiranje, finansiranje i opremanje doma važna životna investicija.

Međutim, ponekad je teško poverovati u činjenicu da uloženi trud i novac mogu nestati za tren i da se čak 70 odsto provalnih krađa ili šteta dešava u sezoni godišnjih odmora.

Istina je da to često ne možete sprečiti, ali ono što je sigurno jeste da je moguće izbeći velike troškove i nadoknaditi štetu na svojoj imovini. S tim u vezi, jedno od ključnih pitanje glasi da li je osiguranje stana luksuz ili potreba i da li osiguranje domaćinstva zaista toliko košta da ga mi sebi ne možemo priuštiti.

Osiguravajuće kuće u našoj zemlji nude godišnje polise osiguranja stana ili kuće, mada ima i onih što predlažu kraće opcije, čak i sezonske, za vreme godišnjeg odmora. Cena takvih polisa može biti i simbolična, a jedno od rešenja koje trenutno postoji na našem tržištu jeste polisa koja može da zaštiti sve, a zove se "Čuvar kuće".

Ova polisa "Dunav osiguranja" štiti vaš dom od štete koja može nastati usled požara, elementarne nepogode poput udara groma, oluje, grada, zemljotresa, poplave i bujice; potom od eksplozije, izliva vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva, loma stakala i instalacija, od pada letelice, udara sopstvenog motornog vozila u osigurani građevinski objekat i drugih brojnih rizika iznenađenja... Ono najvažnije jeste da "Čuvar kuće" čuva i članove domaćinstva od nezgode i odgovornosti. I ne samo to.

Stan
stan
Foto: Profimedia/ilustracija

Posebna pogodnost koju pruža polisa "Čuvar kuće" u slučaju štete od požara ogleda se u pokriću troškova privremenog smeštaja i prevoza neoštećenih pokretnosti u iznosu do 500 evra. Paket pokriva i troškove preventivne zamene brave u slučaju nestanka ključeva u iznosu do 100 evra, a tu je i gratis osiguranje za pomoćne prostorije i stvari u njima, ali i osiguranje novorođenog člana domaćinstva...

A da li takvo osiguranje mora biti i skupo? Odgovor ima dve strane: prva je da nije skupo, a druga da je cena toliko niska u odnosu na ono što dobijate da će vas jednostavno iznenaditi.

Osiguranje stana od 50 kvadrata, praktično, košta između 300 i 550 dinara mesečno. Način plaćanja birate sami, u skladu sa svojim mogućnostima, pa plaćanje može biti mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje.

Ukoliko u sklopu osnovnog paketa "Čuvar kuće" osigurate pomenuti stan od 50 kvadrata, suma osiguranja za stambeni objekat po toj polisi iznosiće 3.000.000 dinara, a suma osiguranja za stvari u domaćinstvu 600.000 dinara.

Uz sve ove pogodnosti, "Dunav osiguranje" zainteresovanima nudi mogućnost da ugovore kratkoročno i dugoročno osiguranje. Detaljnije informacija svi zainteresovani mogu dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 386 286, ili na internet adresi www.dunav.com.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd