fbpx
Skip to main content
Foto: Promo

Mnogo je aplikacija i onlajn kurseva, ali postoji SAMO JEDAN NAČIN da zaista uspešno i lako savladate ENGLESKI ILI NEMAČKI JEZIK

Foto: Promo
Čini se da nikada nije bilo dostupno više mogućnosti za učenje stranih jezika.

Ali, iako skoro svako bude u euforiji kada otkrije neku novu aplikaciju za učenje jezika, nakon što ta euforija splasne, stvari izgledaju zapravo potpuno drugačije.

Pa, u čemu je onda problem? Imamo alate za učenje, imamo volje, a sve to nekako ne ide onim tokom koji svako od nas prethodno zamisli.

Zapravo je odgovor vrlo jednostavan i logičan. Ne postoji mogućnost samostalnog učenja bilo kog stranog jezika, a da kasnije to znanje može da se smatra kvalitetnim. Naravno da ni u kom slučaju ne treba sumnjati u sebe i svoje sposobnosti, ali ipak treba logično razmisliti.

Ako se prvi put susrećemo sa nekim jezikom, neće biti nimalo jednostavno da ga samostalno naučimo, koliko god mi to želeli i koliko god se trudili. Pa, koje je onda rešenje?

Stručni kursevi i obuke stranih jezika

Upitajte bilo kog filologa ili profesora stranog jezika koji je jedini put i način da naučite engleski ili nemački, te bilo koji drugi strani jezik. Odgovor koji ćete dobiti od njih, vrlo verovatno će biti istovetan: škola stranih jezika koja je ovlašćena za sprovođenje nastave stranih jezika je jedino rešenje.

Nemojte misliti da profesori to govore samo zato što oni ili njihove kolege predaju jezik i trude se da svoje znanje prenesu polaznicima na najjednostavniji mogući način. Mada će bez sumnje mnogi upravo to pomisliti. Ipak, da biste razumeli zbog čega je stručna obuka i kurs engleskog jezika najbolje rešenje, morate najpre imati u vidu kvalitet znanja, te mogućnost da stečeno znanje u praksi koristi.

A kada je u pitanju jedna obrazovna institucija, koja već godinama organizuje i nastavu stranih jezika širom naše zemlje, kao što to čini škola stranih jezika Akademije Oxford, onda nema nikakve bojazni u vezi sa kvalitetom nastave.

Profesori sa višegodišnjim iskustvom, od kojih su mnogi i izvorni govornici jezika koji predaju su zaduženi da omoguće svakom zainteresovanom pojedincu da relativno lako nauči željeni jezik. A kada kažemo "nauči", onda pod tim mislimo da će nakon završene obuke biti u mogućnosti da stečena znanja upotrebi u praksi, što u usmenoj komunikaciji, što u pisanoj.

Međutim to ipak nije sve što ova škola nudi svojim polaznici. Najpre moraju biti informisani svi zainteresovani da kurs i obuka nemačkog jezika ili bilo kog drugog koji je u ponudi, fokus stavlja na interakciju sa polaznicima. U tom smislu je svakome od njih omogućeno i da u toku nastave budu u prilici da govore određeni jezik, čime se i kvalitet znanja dovodi do znatno višeg nivoa.

A posebno je važno obavestiti sve polaznike, da su sertifikati o pohađanju kurseva, koje izdaje škola stranih jezika Akademije Oxford priznati kao relevantan dokaz o nivou poznavanja tog jezika.

Inače se kursevi i obuke stranih jezika organizuju prema pravilima koje navodi CEFR (The Common European Framework for languages), što je priznati jezički standard na području Evrope. Sa tim u vezi napominjemo da se i nastava organizuje na jednom od 6 nivoa, a koji se kreću od početnog, to jest A1, pa do višeg naprednog, koji je označen sa C2.

Uz kurseve za starije polaznike, dostupni su i kursevi i obuke engleskog i nemačkog jezika za decu, ali i specijalizovane edukacije za zaposlene u određenim oblastima, poput ugostiteljstva, ekonomije, prava i drugih.

Posebna je prednost i ta što svaki kandidat ima pravo da izabere da li će nastavu pohađati u grupi ili individualno, odnosno u paru. A kako ova škola stranih jezika nastoji da ispuni zahteve i očekivanja svih zainteresovanih, to se u ponudi nalazi i klasična i online nastava.

Foto:Promo
Foto:Promo

U okviru svake od preko 35 poslovnica je moguće u bilo kom trenutku izvršiti prijavljivanje! Dovoljno je poslati na mejl osnovne informacije o sebi (ime, prezime, datum rođenja) i ostaviti kontakt podatke, a prijava može biti izvršena i putem telefona ili lično.

Nema razloga da se mučite i pokušavate samostalno da naučite engleski, nemački ili bilo koji drugi jezik, kada je tu Akademija Oxford, specijalizovana škola stranih jezika, koja će vam pružiti adekvatna znanja i omogućiti vam da prilično lako savladate željeni jezik, te da bez ikakvih smetnji komunicirate sa izvornim govornicima i usmeno i pisanim putem.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19