Skip to main content
Vojislav Šešelj

MOGU ONI DA ŠIRE LAŽI, ALI NJIH NAROD ODAVNO NE SLUŠA! Šešelj se uključio u program TV Pink i RASTURIO

Foto: Pink Printscreen
Šešelj je prokomentarisao širenje lažnjih vesti koje su se pojavile u poslednjih nekoliko dana

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj uključio se večeras u specijalnu emisiju posvećenu koronavirusu koja se emituje na TV Pink

Šešelj je prokomentarisao širenje lažnjih vesti koje su se pojavile u poslednjih nekoliko dana.

- Kad god sam u prilici ja se tome suprostavljam. Video samte gluposti. Svi ovi koji šire laži znaju da njih narod odavno ne sluša, nadam se da znaju. Videće oni na kraju, kada ovo sve prođe, rezultat koji će za njih biti poražavajući - istakao je Šešelj.

On je dodao da se pretežno pridržava mera koje je propisala Vlada Srbije.

- Ja se prilično držim ovih mera i nije mi bilo teško pošto sam navikao da sedim, čitam, pišem. Slobodnog vremena nisam imao odavno. Mislim da u našem slučaju treba da budemo ipak umereni optimisti, pošto prolazimo dosta blaže. Mislim da je sprečeno masovno umiranje. Svaka smrt je trragična, pa tako i ovih 50 ljudi. Dakle, još mi nismo dostigli tu maksimalnu brojku, ali je ovde problem što virus nije poznat. Zato što za njega ne psotoji lek i vakcina - dodao je on.

Šešelj upozorava da ovaj virus može i da se vrati.

- Kada savladamo ovaj virus, on će se povuči, ali nas možda ponovo čeka na jesen. Nadamo se da će do tada biti napravljena vakcina - zaključio je predsednik Srpske radikalne stranke.

Vremenska prognoza
Clear sky
34 Beograd