fbpx
Skip to main content
vrtić

NIKO OD VASPITAČA NIJE PRIMETIO: Četvorogodišnje dete IZLETELO iz vrtića, SAMO BOG JU JE SAČUVAO

Foto: Profimedia/ilustracija
Četvorogodišnje dete navodno je izašlo iz vrtića "Maslačak" u Beški i uputilo se svojoj kući, a da niko od zaposlenih u vrtiću to nije video i sprečio.

Devojčica je navodno uspela da napusti grupu u kojoj je bilo oko desetoro dece i sama da stigne do svoje kuće, a da zaposleni u vrtiću nisu ni primetili da jedno dete nedostaje. Nezvanično, dete je majka vratila u vrtić.

KAKO DA ZAŠTITITE SVOJ NOVAC I LIČNE PODATKE: Komplikovane lozinke najbolja zaštita od sajber pretnji

Stanovnica Beške koja je upućena u ovaj slučaj kaže da tu grupu redovno pohađa mnogo više dece, ali je većina trenutno bolesna, te je u grupi samo nekolicina mališana.

Vrtić, deca
Foto: Profimedia/ilustracija

- Neverovatno mi je da neko ne primeti, u grupi od desetoro dece, da jedno nedostaje. Znamo da je našu decu tog dana čuvala jedna vaspitačica, kao i da je sledećeg dana već bila zamenjena. Nadamo se da je to bilo zbog odgovornosti. Da se tom detetu nešto dogodilo, zamislite tu scenu? Ovaj vrtić je u centru Beške, saobraćaj je gust i ulice su vrlo prometne, lako je moglo da dođe do nemile situacije - navodi ova žena.

Srbija će BITI SPREMNA za eventualne POPLAVE: Stefanović naložio potpunu PRIPRAVNOST za VANREDNU situaciju

Vrtić "Maslačak" u centru Beške deo je Predškolske ustanove "Boško Buha" u Inđiji. U predškolskoj ustanovi navode da su preduzeli korake nakon ovog incidenta.

- U cilju zaštite i bezbednosti dece, predškolska ustanova je preduzela odgovarajuće mere propisane pravilnikom o zaštiti i bezbednosti dece u predškolskoj ustanovi. Odgovorna lica u ustanovi su, povodom ovog slučaja, preduzela sve potrebne mere u skladu sa zakonskim procedurama - navode u PU "Boško Buha".

NEOBIČNA POJAVA U NOVOM SADU: Sa neba je palo nešto što malo ko zna da postoji (VIDEO)

U ustanovi nisu precizirali ko je i na koji način odgovarao.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd