fbpx
Skip to main content
Drug nije meta

NOVA HOROR IGRA SRPSKIH OSNOVACA: Zove se CIMKA, opkole jedno dete, a onda sledi strašna stvar! (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Apel roditeljima!

Sve se češće pojavljuju slučajevi vršnjačkog nasilja, koji na deci ostavljaju tragove za ceo život, ali i na živote njihovih ukućana.

Društvene mreže postale su mesto na kojima su informacije lako dostupne, te je tako osvanula i vest da je u Nišu zabeležena jedna veoma čudna situacija, koja bi trebalo da zabrine sve roditelje i da im ukaže na to da obrate pažnju na svoje dete i na dešavanja u njegovom svetu.

Tinejdžeri i ulica UZIMAJU PRAVDU u svoje ruke! Otkriven RAZLOG NAPADA na učenike koji su maltretirali malog Marka?

Naime, kako je jedna majka objavila, dečak osnovne škole u Nišu prisustvovao je rođendanu svog druga iz razreda. Proslava je bila organizovana u igraonici, što bi značilo da su deca ipak bila pod nadzorom, pa makar i devojaka koje rade kao animatori.

Ona navodi da se dečak sa tog rođendana vratio sa povredama i da se odmah požalio mami, jer je, kako se navodi, i sam žrtva vršnjačkog nasilja u školi.

REŠILI DA SE OSVETE?! Novi incident u OŠ "Rade Končar": Napadnuti učenici koji su maltretirali malog MARKA!

Kao objašnjenje za nastanak povreda navodi se nova igra koja je zavladala među decom u Srbiji i koja može prouzrokovati povređivanje dece. Igra se zove CIMKA.

Način na koji se igra "CIMKA" jeste taj da dete stoji u položaju strogog mirovanja, dok se oko njega nalazi čitava grupa učesnika. Ukoliko dete cimne ili pomeri telo i to vrlo malo, u tom trenutku dete dobija neverovatno jake udarce po čitavom telu.

Ovakva vrsta druženja i igranja zabrinjava svakoga, a ne samo roditelje. Cilj igre nikako ne sme biti povređivanje, već samo igra i zabava.

Dečak (16) zadobio povrede na ruci na velikom odmoru školi u Nišu, utvrđuju se okolnosti

Neophodno je da roditelji obrate pažnju, saslušaju svoju decu, ali i pričaju svakodnevno sa njima, kako bi ih naučili kako treba da se igraju i druže na pravi način.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare
Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd