fbpx
Skip to main content
Privatni detektiv o Mateju Periš

OGLASIO SE PRIVATNI DETEKTIV O NESTALOM MATEJI: Izneo je nekoliko šokantnih teorija - TAKSISTA mu je u fokusu

FOTO: Youtube printscreen/ AGAMEMNON PRODUCTION - Printscreen/Instagram/Matej Peris
Oglasio privatni detektiv o slučaju Mateja Periša.

Braca Zdravković, privatni detektiv, govoreći o slučaju nestalog Mateja Periša da ne može sa sigurnošću da trvdi da li su on i njegovo društvo konzumirali neke narkotike te večeri. Ali ako jesu, kaže on, onda to policija odlično zna.

- Nemoguće je da od njih samo Matej Periš koristi narkotike a ostali piju limunadu. Oni su konzumirali svi isto piće i isto su se provodili. Ako nije tako onda to veliko društvance krije neku veliku tajnu, onda su Mateju nešto stavili u piće ako je samo on bio drogiran. A zašto bi to uradili njegovi drugovi iz detinjstva? Ta mogućnost se odbacuje - rekao je Zdravković.

SLUČAJ NESTALOG SPLIĆANINA NASTAVLJA DA TRESE SRBIJU: Nova misterija - da li je silueta koja se spušta ka Savi zaista Matej

SLUČAJ NESTALOG SPLIĆANINA NASTAVLJA DA TRESE SRBIJU: Nova misterija - da li je silueta koja se spušta ka Savi zaista Matej

OGLASIO SE SUDSKI VEŠTAK POVODOM SNIMKA NA KOM JE MATEJ: "Ton je naređivački", pomenuo i pucanj

OGLASIO SE SUDSKI VEŠTAK POVODOM SNIMKA NA KOM JE MATEJ: "Ton je naređivački", pomenuo i pucanj

OVE DVE STVARI SU KLJUČ REŠENJA MATEJEVOG NESTANKA: Oglasio se pukovnik Novaković, evo šta je otkrio

OVE DVE STVARI SU KLJUČ REŠENJA MATEJEVOG NESTANKA: Oglasio se pukovnik Novaković, evo šta je otkrio

On navodi jednu od mogućnosti zbog čega je Matej mogao da odluči da napusti klub i društvo.

- Možda želja za boljim provodom koji bi bio tajna za sve druge sem za njega. To je možda zato jer se plašio da bi neko od društva preneo njegovu tajnu njegovoj devojci u Splitu. I možda bi zbog toga njihova veza pukla. Možda mu je neka devojka dala predlog da odu negde da se provedu. A taj dobar provod zna da bude uz konzumaciju raznih narkotika. Jedna od pretpostavki je da mu je neka devojka rekla evo ti adresa i u toliko i toliko sati ćeš biti u ovom hotelu. Najverovatnije je društvu rekao da ide samo do toaleta. Jaknu ostavlja da ne bi bio sumnjiv. Cilj mu je bio da čim izađe uhvati prvi taksi i ode do tog hotela. Počeo je da trči da što pre stigne do tog mesta - rekao je Zdravković na jutjub kanalu Agamemnom production.

Prema njegovim rečima to što taksista nije stao Perišu je veoma razumljivo, i tvrdi, da bi uradio istu stvar.

- Da sam taksista da me je neko tako zaustavio pobegao bih glavom bez obzira. S tim što bih ja obavestio svoju centralu da me je zaustavio mladić u majci koji je bio sumnjiv. To bih uradio da bi centrala obavestila intervetnu policiju. To je jedino što zameram taksisti jer je video da se radi o nečem čudnom - rekao je Zdravković.

Ističe da to što se pisalo da je jedan od momaka pretpostavljao da je Matej otišao u taj apartman koji su iznajmili nije istina.

- Gazda je dao samo jedan ključ. Matej nije imao ključ kod sebe tako da nije mogao da ode u taj stan. To što njegovo društvo ćuti znači samo da im je ili naređeno iz policije da zbog istrage ne govore ništa ili ćute da se ne bi otkrilo da su konzumirali neku supstancu - rekao je Zdravković.

Istraga nestanka Mateja Periša ulazi u treću nedelju, a policija istražuje dojave građana da su ugledali Splićanina ili videli telo u vodi. Svaka od ovih dojava tretira se kao jednako važna dok se ne ispostavi da nije tačna.

Šestorica Matejevih prijatelja ispitana su 3. januara nakon čega su se vratili u Split i odbijali da daju bilo kakve izjave za medije. Po povratku su bili pozitivni na koronavirus i sada su, nakon prestanka samoizolacije, pozvani na ispitivanje u Split. Ispituju se u svojstvu građana radi davanja informacija, a kako je već pre rečeno, ni na koji način se ne dovode u vezu s Matejevim nestankom, piše Jutarnji list.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
23 Beograd