Skip to main content
Promo

OTKRIVAMO! Kako da vam kupovina ili prodaja nekretnine ne bude jedan od najstresnijih događaja u životu

Foto: Promo
Kupovina stana, kuće ili neke druge nepokretnosti za većinu ljudi predstavlja veliku radost, ali  često proizvode i određeni strah.

Postoji  bojazan od prevare i nekvalitetne kupovine, to znatno otežava celu situaciju i time sužava mogućnost izbora.

Najsigurniji način jeste da se obrate agenciji koja je upisana u Registar posrednika i problem prepuste agentima sa položenim stručnim ispitom i iskusnim advokatima, specijalizovanim za tu oblast. Na našem tržištu se po svojoj profesionalnosti izdvojila agencija "Riviera nekretnine".

Njihov sistem poslovanja se upadljivo razlikuje od većine na tržištu. Shodno zapadno-evropskom sistemu rada koji primenjuje sve je podređeno zadovoljnom klijentu. Zato smo njih konsultovali.

- Sva potrebna dokumentacija mora biti čista, što će vam najbolje utvrditi naši iskusni agenti i advokati. Po izmenama i dopunama Zakona o ozakonjenju, zabranjen je promet nekretnina koje su na ozakonjenju, pa shodno tome ni mi nemamo u svojoj ponudi nekretnine koje su u takvom statusu – otkrili su nam čelnici ove agencije.

Nekada je sve u redu sa papirima, ali vlasnik nije jedini vlasnik, već samo jednog "idealnog dela". U tom slučaju, moze se desiti da nema saglasnost drugih vlasnika za prodaju. Dešava se i to da stan nije uknjižen, ili je tek u procesu uknjiženja, što automatski izbacuje kreditne kupce. Ovo sve treba proveriti pre upuštanja u avanturu kupovine nekretnine.

Stan
stan
Foto: Profimedia/ilustracija

Svi zaposleni u agenciji "Riviera nekretnine" trude se da se izbegnu moguća neprijatna iznenađenja, kako za kupca tako i za prodavca, i učine posao oko kupoprodaje što jednostavnijim i bezbolnijim.

- Cene stanova su ponekad nerealne, što naša agencija pokušava da izbegne. Mi nudimo pomoć vlasnicima pri određivanju cene nekretnine, a zauzvrat, u slučaju da se nekretnina ne proda, za svaki mesec oglašavanja prodavcu poklanjamo 100 evra – poručuju iz Riviera nekretnina.

- Kupac je samim tim sigurniji pri kupovini nekretnine, kao i sam vlasnik, jer mi proveravamo dokumentaciju sa jedne strane  i nagrađujemo poverenje sa druge strane što garantuje čiste papire i brz promet nekretnine – kažu oni.

Ova agencija Vas tokom celokupnog procesa kupoprodaje vodi od samog pronalaženja idealne nekretnine, do potpisivanja kuporodajnog Ugovora, sve vreme motreći na sigurnost svojih klijenata.

Za više informacija: Riviera nekretnine - Adresa: Kneza Miloša 6, Stari Grad, 11000, Beograd; telefon: +381 60 011 5870; email: office@nekretnineriviera.rs; website: http://www.nekretnineriviera.rs/stan-beograd/.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd