Skip to main content
Šaban Šaulić

Pevač POTRESNIM pismom o Šabanu Šauliću RASPLAKAO NACIJU: Pevao mi je najlepše, srcem i dušom... U sebi je nosio TUGU

Foto: Srbija Danas
O trenucima koje je proveo s nekrunisanim kraljem narodne muzike pisao je na Fejsbuku, gde je izazvao lavinu komentara Šaulićevih fanova.

Vest o pogibiji Šabana Šaulića duboko je danas potresla celokupnu domaću javnost. Milioni njegovih fanova se od kralja narodne muzike tokom čitavog dana opraštaju putem društvenih mreža, kao i njegove mnogobrojne kolege iz sveta muzike, koji ne mogu da dođu sebi otkako su primili vest o njegovoj smrti.

Šabanova deca sletela u Nemačku! Još uvek im NE DAJU DA VIDE OČEVO TELO!

Šabanova deca sletela u Nemačku! Još uvek im NE DAJU DA VIDE OČEVO TELO!

Čast da Šabana upozna i sa njim doživi nezaboravne trenutke imao je i mladi pop pevač Danijel Pavlović, brat Marije Šerifović, koji je duboko potresen vešću o Šaulićevoj pogibiji.

- To da nikad neće otići, to nam je svima bilo jasno, još dok je bio tu. Ostavio je tako i toliko, da niko nikada pre, i niko nikada posle njega neće ostaviti tako i toliko. Vest da je naš Šaban otišao me je duboko potresla - ovim rečima započeo je svoje emotivno pismo Pavlović, koji se potom osvrnuo na njihovo prijateljstvo.

danijel pavlovic
Foto: Srbija Danas

- Imao sam sreću da ga upoznam, i slušam kako peva. Nije voleo da pričaš dok peva, samo da slušaš i ćutiš. Ja sam to odlično znao, i sa uživanjem i zahvalnošću ga slušao. On je to video, i pevao mi dugo. I najlepše. Srcem i dušom. Na svojoj slavi. Plakali smo. I on, i ja. Nosio je u sebi i neku tugu, bez koje valjda ne bi ni mogao da peva onako kako je pevao.

Ali je bio i jedno veliko dete - razigran, veseo, dobrodušan i skroman. Nestvarno skroman čovek, koji je cenio sve što mu se u životu desilo. Narodnu muziku zavoleo sam baš zbog njega - njegovo pevanje za mene je bilo nešto vanzemaljsko, nešto nemoguće, nešto savršeno! Potpuno omađijan, krenuo sam da slušam i pevam, i potpuno se zaljubio u taj Bogom dan glas. Ja sam zahvalan, jer sam ga upoznao. Ja sam zahvalan jer je živeo u moje vreme - pisao je Pavlović, koji je završio:

Poznato kakvo je STANJE ŠABANOVOG KUMA!

Poznato kakvo je STANJE ŠABANOVOG KUMA!

- Pišem, i ne mogu da verujem šta pišem, duboko sam potresen, i još uvek potpuno nesvestan njegovog odlaska. Iskreno saučešće porodici Šaulić. Zastave na pola koplja. Otišao je Kralj - objavio je Pavlović na Fejsbuku

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd