Utorak 19. mar 2024.
Maja

PEVAČI U ŽALOSTI Preminuo čuveni menadžer Jugoslavije, a poruka koju je njegova ćerka, poznata pevačica, poslala čitavoj javnosti, para i NAJTVRĐE SRCE

Foto: Youtube/Printscreen/Serbian - Croatian music
Hrvatska pevačica Maja Šuput poslednjih dana prolazi kroz porodičnu dramu. Nakon duge i teške bolesti preminuo je njena otac Boris Šuput koji je tokom celog života bio velika podrška. Boris je najzaslužniji što je njegova ćerka uplovila u muzičke vode, a na početku muzičke karijere bio je njen prvi menadžer.

Inače, Boris je poznati estradni menadžer na prostoru čitavog Balkana, jer je za vreme Jugoslavije bio menadžer brojnim zvezdama kao što su Jasmina Stavrosa, Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Danijela Popovića i mnogi drugi.

Krajem decembra 2002. godine Boris je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu od koje se do poslednjeg dana nije oporavi. Njegova ćerka juče je nakon sahrane poslala emotivno pismo svom ocu, koju vam prenosimo u celosti.  

Skoro 5.000 dece uključeno u dualno obrazovanje: Cilj je broj od 40.000 đaka

- Juče smo na večni počinak ispratili mog tatu. Nakon preduge i preteške bolesti konačno se rešio bolnice, neporetnosti, cevčica... Rešio se zla koje ga je prikovalo za krevet i života koje niko ne bi trebalo ikada da doživi. Bio je bolestan poslednjih šesnaest godina od koje poslednjih tri želim izbrisati iz pamćenja jer je preteško. Sada je konačno slobodan, konačno je svoj. Ako stvarno postoji (a trenutno sam u potpunom uverena da postoji) drugi svet onda je on sad već uredu i dogovara angažmane i koncerte.

Gore bi moglo postati jako veselo. Mog oca svi znaju kao menadžera koji je žario i palio sve do kobne 2003. godine. On je obožavao svoj posao i način života koji je bio akcija non-stop. Bio je muškarac koji je svaki dan u košulji, sakou, čistom kosom, parfemom koji se osećao još ceo dan u ulazu kada bi on prošao. Bio je zafrkant i šarmer. Bio je najponosniji (kao i svaki otac valjda) tata na svetu na dan kada sam mu rekla da ću početi da pevam i to mu je bio najsrećniji dan u životu.

Čuvena srpska pesma UZ ZVUKE TRAKTORA: Drugačiji aranžman oduševio Srbiju (VIDEO)

Sve što se u mojoj karijeri događalo nakon njegove bolesti pratio je s najvećim veseljem. Zvao me je pet puta na dan da pita gde pevam u petak, gde u subotu, a onda u nedelju sto pitanja kako je bilo, koliko ljudi je bilo na koncertu i sve tako u krugu. I taj ponos je bio neverovatn. Poslednje tri godine više me nije mogao ni zvati ni pričati. I ne bih o tom zlu koje ga je snašlo jer je veoma bolno. Najveći heroj u ovoj priči je moja mama Danica. Svaki dan, sat, minut, poslednjih šesnaest godina je dala njemu. Da nije bilo nje pisala bih ja mnogo ranije. On je imao tu sreću da ima nju, da mu olakša da dostojanstveno živi koliko god je to moguće u svakoj bolesti.

Znam da ću dati sve od sebe i dalje da njegva činim srećnim, a ako gore postoji televizija verujete taj daljinski upravljač je kod njega i vrti samo muziku. I raspali tata, imaš šta da nadoknadiš. Mi te volimo najviše na svetu, ta ljubav se ne raskida ni bolešću ni smrću. Ljubav je ljubav. Pogovoto ova ćerke i oca.

Nemanja je završio DVA FAKULTETA sa prosekom 9, i to uprkos STRAŠNIM NEPRAVDAMA SISTEMA

Rekla bih ti mirno spavaj, ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi, pleši, pevaj i čuvaj nas. Volimo te.- glasila je objava pevačice povodom ovog tragičnog slučaja. 

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd