fbpx
Skip to main content
Rina

PLJAČKA KAO U NEKOM LOŠEM FILMU: Provalnici upali u seosku biblioteku u Čačku, odneli 200 grama kafe i pet knjiga (FOTO)

Foto: Rina
Ogranak biblioteke u Prijevoru pre samo nekoliko meseci preseljen je u prizemlje seoskog Doma kulture. Ovaj ogranak postoji od 1965. godine, a u njemu je obnovljen rad pre dvadesetak godina.

Dva lica starosti između 30 i 40 godina provalili su u prostor novog ogranka Gradske biblioteke koje je skoro otvoreno u selu Prijevor kod Čačka i tom prilikom oštetitili su ulazna vrata i radni sto.

biblioteka
Foto: Rina

- Njihov plen bio je 200 grama kafe i pet knjiga koje su začudo poneli sa sobom. Zahvaljujući brzoj ntervenciji policije, lica su uhvaćena,  a knjige vraćene. Štetu ćemo sanirati, ali ostaje gorak ukus zbog kog mi nije zabavno to da su lopovi poželeli da ukradu knjige iz biblioteke, a ionako su ih poneli da ne odu baš praznih šaka - napisao je Bogdan Trifunović, direktor Gradske biblioteke u Čačku.

biblioteka
Foto: Rina

Inače, ogranak biblioteke u Prijevoru pre samo nekoliko meseci preseljen je u prizemlje seoskog Doma kulture. Ovaj ogranak postoji od 1965. godine, a u njemu je obnovljen rad pre dvadesetak godina.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd