Skip to main content
Dražan

Pomozimo Dražanu u borbi protiv malignog melanoma i dajmo mu šansu da preživi!

Foto:Facebook
Dražan Vučić (30) boluje od malignog melanoma u metastazi. Za bolest je saznao u avgustu 2015. godine, nakon što je primetio uvećanje na vratu, za koje se ispostavilo da je metastaza melanoma na limfnom čvoru vrata. Od tog dana kreće njegova svakodnevna borba sa ovom opakom bolešću.

I pored dve operacije i višemesečnog lečenja na klinici u nemačkom gradu Flensburg, nakon poboljšanja zdravstvenog stanja, u oktobru 2016. godine su mu dijagnostikovane metastaze melanoma na mozgu i ilijačnoj kosti.

Tada je njegov život dobio cenu na mesečnom nivou – 12 hiljada eura. Pored sprovedene radioterapije, Draženu su sada hitno potrebne nove terapije i operacije koje mora da nastavi u Turskoj.

Da se sa tumorom melanoma u metastazi bori osmehom i vedrinom, Dražan bi odavno pobedio, ali za lekove mu je potrebna pomoć, koju možete uputiti putem fondacije "Budi human".

Na dinarski račun: 160-458752- 56

Devizni račun: 00-540- 0001808.5, IBAN: RS35160005400001808565

SMS sa sadržajem 227 na broj 3030.

Nekada uspešan sportista i vredan radnik, Dražan dane sada provodi uglavnom kod kuće boreći se sa svakodnevnim tegobama. Zbog teške finasijske situacije njegova porodica nije u mogućnosti da mu obezbedi neophodna sredstva za nastavak lečenja, zbog čega je prinuđena da zatraži pomoć dobrih i humanih ljudi.

Pomozimo ovom mladom momku, punom snage i volje za zivotom da iz bitke sa opakom bolešću izađe kao pobednik i da ostvari svoje životne ciljeve.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd