fbpx
Skip to main content
DUŠAN

Pronašli ga posle godinu dana, a on NE ŽELI DA SE VRATI KUĆI! Evo šta kaže otac Nebojše (20)

Foto: Facebook
Drama

Informacija da je dvadesetogodišnji Nebojša Mladenović Šone iz aleksinačkog sela Donja Trnava pronađen posle više od godinu dana probudila je nadu u svima nama i obradovala njegovu porodicu. Ipak, novoprobuđeni optimizam i sreću muti činjenica da se nigde ne navodi gde se momak sada nalazi i gde je bio poslednjih godinu dana.

Nebojša je krajem jula 2017. godine otišao iz porodičnog doma u selu Donja Trnava u Policijsku upravu da preuzme ličnu kartu i od tada mu se izgubio trag.

NAPOKON! Mladić koji je nestao PRE GODINU DANA pronađen, epopeja KONAČNO ZAVRŠENA (FOTO)

Da je dečko pronađen objavio je na Tviteru Registar nestalih osoba Fondacije "Tijana Jurić". Srećni smo što možemo da vas obavestimo da je Nebojša Mladenović koji je nestao u julu 2017. godine iz Dinje Trnave kod Aleksinca, pronađen!

Dokazali smo ponovo da je moć društvenih mreža ogromna, jer je Nebojša pronađen na osnovu slike sa interneta. Međutim, sreća njegovog oca Miodraga bila je kratkog daha jer osim ovog tvita nije dobio nijednu zvaničnu potvrdu koja bi rasvetlila sudbinu nestalog mladića. 

- Za navodni Šonetov pronalazak saznao sam od novinara. Zvali su me ljudi iz Subotice, Novog Sada, Vranja, Aleksinca.... svi tvrde da su ga videli, tako da zaista ne znam šta da mislim. Želim da verujem da je živ i zdrav, ali iako je nađen meni to saznanje nije dovoljno. To je moj sin koga volim, želim da ga dotaknem, da ga još jednom poljubim. Samo to bi me umirilo i okončalo muke koje trpim od 24. jula prošle godine kada sam ga poslednji put video - govori potreseni čovek.

Mučenica ravna apostolima! Danas je praznik svete Tekle: Ostvariće vam se želja ako uradite JEDNU STVAR

Cela Srbija se pita gde je Nebojša i zašto nigde nema informacije šta je radio protekle godine.Odgovori na ova pitanja potraženi sukod Igora Jurića, čoveka koji stoji iza Registra nestalih osoba.

- Nebojša se javio članovima dela porodice. Rekao je da je u Srbiji i da se zaposlio. Njegova je želja da se ne pojavljuje u medijima i da ne izlazi sa detaljima svog odlaska od kuće.

Jurić objašnjava da su razlog njegovog nejavljanja neraščišćeni porodični odnosi.

Dementni starac dva dana lutao po planinama, hrabri dobrovoljci danonoćno češljali vrleti da bi ga spasli

- S obzirom da je punoletan, mi moramo da poštujemo njegovu želju. Nama je važno da znamo da je bezbedan. Takođe, pronalazak Nebojše je dobar signal za porodice ostalih nestalih osoba da ne gube nadu, posebno za porodicu Barbare Vitez - kaže Jurić.

Kada se radi o nestanku punoletne osobe, ukoliko bude pronađena, svi, uključujući i rodbinu, mogu biti obavešteni o mestu boravka samo uz njenu prethodnu saglasnosti. Ukoliko ta saglasnost bude uskraćena, osobi koja je prijavila nestanak, saopštava se samo da je nestalo lice pronađeno.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd