fbpx
Skip to main content
Violeta Stevanović

"Živa je i zdrava, ali gde je bila SEDAM DANA..": Majka PRONAŠLA SRPKINJU NESTALU U FRANKFURTU!

Foto: Facebook/ Printscreen/ Violeta Stevanović
Violeta Stevanović, Srpkinja koja je otišla u Frankfurt da radi i za kojom je proteklih sedam dana tragala cela Srbija i dijaspora, pronađena je. To je potvrdila Violetina majka Danijela.

-Violeta je pronađena, živa je i zdrava. O tome gde je bila sve ovo vreme i šta se događalo za ovih sedam dana, ne želim da komentarišem - kaže njena majka Danijela, ističući da nema mesta panici i da je sada sve u redu.

Violeta Stevanović je devojka iz Smedereva koja je prethodno boravila u Italiji, gde joj živi i otac. Preko grupe na društvenim mrežama pronašla je oglas za posao u jednom ugostiteljskom lokalu u Frankfurtu koji drže "naši" ljudi. Kao i većina mladih, odlučila je da okuša sreću i otisne se u Nemačku.

Majka iz Kragujevca se nije obratila Savetnici za zaštitu pacijenata. Sad su otkrivena prava onih čiji lekar ne radi (VIDEO)

Međutim, njeni roditelji su pre sedam dana izgubili svaki kontakt sa njom. Očajni otac, nemajući drugog izbora, objavio je apel za pomoć na Fejsbuku, koji se neverovatnom brzinom proširio.

Srećom, Violeta se danas javila svojim roditeljima i kako je njena majka objasnila, živa je i zdrava i sa njom je sve u redu.

Prelepoj Violeti izgubio se trag u Nemačkoj: Otišla da radi u kafiću, a porodica je traži i plače već sedam dana (FOTO)

Gde je devojka bila svih ovih dana dok su Srbija i naši ljudi iz dijaspore tragali za njom, po svemu sudeći, ostaće misterija za javnost, budući da Danijela te detalje nije želela da podeli.

 

Pročitajte i:

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd