fbpx
Skip to main content
Promo

RADOST KOJA NEMA CENU: Meridian posetio decu na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Foto: Promo
Osmesi mališana - najveća praznična radost

Osim već dobro znanih, višedecenijskih iskušenja, naše sugrađane na Kosovu i Metohiji u nedeljama za nama pogađaju i nedaće pouzrokovane pandemijom virusa korona, a početkom godine desile su se i velike poplave. 

Kao i uvek kada je sugrađanima potrebna pomoć, predstavnici kompanije Meridian, povodom obeležavanja Nove godine po Julijanskom kalendaru, obišli su opštine Gračanica, Velika Hoča i Orahovac i tom prilikom obradovali mališane novogodišnjim paketićima. 

Ovoj humanitarnoj akciji pridružila se popularna pevačica Kija Kockar koja je mališanima, zajedno sa predstavnicima kompanije Meridian, uručila paketiće.

Zahvaljujući naporima i posvećenošću Meridiana, ne samo domaćeg već i jednog od najvećih evropskih imena u industriji igara na sreću, čarolija novogodišnjih i božićnih praznika ni ove godine neće mimoići mališane na Kosovu i Metohiji. 

Promo
Foto: Promo

- Zahvaljujem se kompaniji Meridian ne samo u ime mališana iz Gračanice, već i svih mesta na KiM koje ste posetili. Pored svih iskušenja, pogodile su nas i poplave, a vaš humani gest pokazuje duh zajedništva i obavezuje nas da i u ovoj nedaći istrajemo upravo zbog naših mališana - izjavio je Srđan Popović, predsednik opštine Gračanica.

U cilju što hitnijeg prevazilaženja posledica poplava, kompanija Meridian će i u narednim danima biti u opsežnoj kampanji pomoći najugroženijim sugrađanima u Pokrajini, u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije. 

Poseta ovom delu naše zemlje nastavak je jedne od najdužih kampanja solidarnosti i društvene odgovornosti ikada organizovane kada je reč o domaćim kompanijama. Samo u godini za nama, Meridian je pomogao zdravstvenim centrima, organizacijama Crvenog krsta, javnim kuhinjama u više od 100 gradova i opština Balkana.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
8 Beograd