fbpx
Skip to main content
Milica Milša

"REKLA SAM MU DA MI SE NE DOPADA!" Milica Milša za jedan dan proveden u Mikinoj školi glume videla kako stoje stvari

Foto: Youtube printscreen/Suzanin izbor
Zadržala se svega jedan dan

Mnoge naše javne ličnosti, a posebno glumce, šokirala je ispovest mlade glumice Milene Radulović u kojoj je priznala da ju je učitelj glume, Miroslav Mika Aleksić, silovao.

Ispunjenje ovogodišnjih želja počinje u STOP SHOP-u

Ispunjenje ovogodišnjih želja počinje u STOP SHOP-u

POSLOVALI PO PRINCIPU "TI MENI - JA TEBI": Kako su se upoznali Arkan i Mika Aleksić?

POSLOVALI PO PRINCIPU "TI MENI - JA TEBI": Kako su se upoznali Arkan i Mika Aleksić?

GLUMICA IVA ILINČIĆ SVE ISPRIČALA! Do detalja opisala šta je preživela zbog Mike Aleksića (FOTO)

GLUMICA IVA ILINČIĆ SVE ISPRIČALA! Do detalja opisala šta je preživela zbog Mike Aleksića (FOTO)

Sve glumce iznenadila je i zgrozila ova vest budući da Mika važi za jednog od naših uticajnih, istaknutih i uglednih scenarista i reditelja. Nakon Milenine optužbe oglasila se i Iva Ilinčić koja je Aleksića takođe optužila za seksualno uznemiravanje, a njega su nadležnim organima prijavile još mnoge devojke, za slične nedozvoljene radnje.

U, do sada uglednu, školu glume "Stvar srca" Miroslava Aleksića išla je i naša proslavljena glumica Milica Milša, koja se tamo, upravo zbog njegovih metoda i načina rada zadržala samo jedan dan.

- Podržavam žrtve uvek i podržavam i Milenu i Ivu i sve devojke. Neka idu do kraja, one su tako hrabre. Ja sam bila samo jedan dan kod njega u školi, na jednom času. Meni se nije dopao taj jedan čas i ja sam to otvoreno i rekla pred svom tom decom tamo i pred njim. Više nikada nisam došla. Rekla sam da mi se ne dopada i pred njim, i to zašto je takav prema toj deci. To je bilo u Radio Beogradu, ja sam bila tinejdžer,  i desilo mi se to da sam čekala lift, sa ostalim nekim ljudima, odraslim. Bio je i on i rekao mi je da lift nije za mene. Ja sam pomislila da je možda prepun lift i da bih možda trebalo da sačekam drugi zbog težine i toga, međutim on je rekao da taj lift nije za mene, da je to za njih, a da ja moram da idem peške. I ja sam na to rekla: ” Ne, ako je lift za vas, onda je i za mene, ja se ne razlikujem od vas” i ušla  u lift. Došla sam gore, na čas. Tamo, na času, gledala sam sve to i nije mi se dopalo, ni takva atmosfera ni takvo ophođenje, apriori autoriteta prema nekome… Ja tako nisam vaspitana, ja to ne prihvatam i lepo sam tako i rekla. Zašto da se tako ponaša prema njima, pa oni nisu ništa krivi. Prosto, nije mi prijalo. Ti metodi meni nisu prijali i nikada više nisam otišla. Naravno, nikome ne pada na pamet da se tako nešto može desiti, međutim to se dešava u svim sferama pa i u školama glume. Nažalost, to je realnost protiv koje treba da se bori - kaže Milša.

Milica je potom otkrila i da se je srela sa Aleksićem mnogo godina kasnije, kao i šta joj je tada rekao.

- Sreli smo se posle dosta godina, na Festivalu u Herceg Novom gde sam imala svoj film i on mi je rekao: "Ja sam znao da ćeš ti da uspeš, ti si bila takav karakter, odmah sam to znao."

Milica je otkrila i da li je mogla da pretpostavi da se takve gnusne radnje mogu odvijati u jednom dečijem studiju za glumu.

- Nije mi palo na pamet da se takvo zlostavljanje tamo može dešavati, iako nije bilo prijatno... Za mene je bio grub i apriori autoritet ne prihvatam, ni zbog čega. Takvo ponašanje mi nije prijalo i mislim da nikome to i ne prija.

Milica je odgovorila i šta misli o tome što je Aleksić uspevao da deci nametne autoritet čak i više od samih roditelja, pa su ga mnogi nazivali "drugim ocem" ili "trećim roditeljem".

- To je već neki drugi problem, to nije normalno. To je onda neki psihološki problem i ta deca kreću rano, od nekih desetak godina i tu se svašta može raditi i uticati. U svakom slučaju strašno! Nema niko prava nikoga da zlostavlja i uvek sam na strani žrtve i podržavam devojke, bravo za njih! One su hrabre i svaka im čast i treba ih podržati. Veoma je bitno to što su uradile. Krenule su u tu bitku i treba da ih podržimo, kao i sve žene, u svakoj profesiji. Trebalo bi da se već jednom čuje glas ugnjetavanih i jednostavno da se stane na put takvim ljudima - kaže glumica.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd