Utorak 19. mar 2024.
Šaban Šaulić

ŠABANOVA PORODICA SE OGLASILA POSLE NESREĆE: Evo šta su Šaulići poručili nakon tragedije koja im se desila!

Foto: Srbija Danas
Porodica Šaulić poslali poruku zahvalnosti

Porodica pevača Šabana Šaulića, koji je tragično stradao u udesu u Nemačkoj, obratila se javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Porodica Šaulić želi da se u ovim teškim trenucima zahvali na bezrezervnoj podršci i pomoći Predsedniku RS Aleksandru Vučiću, Ministru spoljnih poslova i potpredsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću, ministru odbrane Aleksandru Vulinu, Generalnom konzulu u Dizeldorfu Branislavi Perin, predsedniku Skupštine grada Beograda Nikoli Nikodijeviću, zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, Generalnom konzulu u Frankfurtu Branislavu Radovanoviću, Predsedništvu i Vladi Republike Srbije, svom osoblju konzulata u Dizeldorfu, Skupštini grada Beograda, kancelariji Gradonačelnika i svim zvaničnicima koji su nam uputili reči podrške. Zahvaljujemo se klinici u Bilefeldu zbog napora i svestrano pružene pomoći u pokušaju spasavanja života, policiji grada Bilefelda koja nam je neprekidno bila na raspolaganju informacijama, zvaničnicima pokrajine Severna Rajna Vestfalija na pomoći, kao i državnom tužiocu koji je omogućio porodici da u toku obukcionog postupka ipak vidi telo i oprosti se na dostojanstveni način od našeg supruga, oca, dede i nikada prežaljenog velikog čoveka i umetnika Šabana Šaulića  - stoji u saopštenju Šaulića.

"Cela Srbija je u velikoj žalosti. Hvala ti, legendo!" Predsednik se POSEBNIM REČIMA oprostio od Šabana Šaulića

"Cela Srbija je u velikoj žalosti. Hvala ti, legendo!" Predsednik se POSEBNIM REČIMA oprostio od Šabana Šaulića

Da podsetimo, naslednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, juče su u Nemačkoj u posebnim uslovima videli telo pokojnog oca, iako je to protivno tamošnjim zakonima.

Kako smo dalje saznali, obdukcija će biti obavljena sutra, u četvrtak 21. februara, u 10 časova i trajaće dva do tri sata.

Sahrana bi trebalo da bude obavljena u ponedeljak.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd