fbpx
Skip to main content
Meridian

Slede još veće donacije: Meridian pomogao Vladi Crne Gore i čitavom regionu

Foto: Promo
Višemilionski program donacija kompanije Meridian za preko 100 gradova i opština u regionu

Epidemiološka situacija i dalje je nestabilna, pa je zdravstveni sistem ne samo naše zemlje, već i čitavog regiona pod velikim pritiskom. 

Pažljivo prateći situaciju na svim tržištima gde posluje, kompanija Meridian u sedmici za nama bila je neprekidno na terenu i našla se na prvoj liniji borbe protiv pandemije kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i BIH.

U znak solidarnosti i podrške sa građanima Crne Gore gde takođe posluje, kompanija Meridian donirala je novčana sredstva Vladi Crne Gore za potrebe suzbijanja pandemije na teritoriji susedne države.

Meridian
Foto: Promo

Medicinska aparatura i druga deficitarna oprema donirani su i zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Zaposleni u kompaniji ponovo su posetili Infektivnu kliniku KCS i donirali su bolničke ležajeve, budući da ova ustanova već nedeljama prima pacijente preko svojih smeštajnih kapaciteta i dnevno obavi više od 400 pregleda. 

Jedno od epidemioloških žarišta je i Kolubarski okrug. Bio je to povod da kompanija Meridian poseti Dom zdravlja Ub i uruči značajnu donaciju u vidu deficitarne medicinsko - tehničke opreme.

Meridian
Foto: Promo

Meridianbet karavan humanosti već deset meseci je na terenu i širom BiH, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Tuzla – samo su neki od gradova u kojima Meridian upućuje donacije zdravstvenim ustanovama, narodnim kuhinjama, domovima za stare, Crvenom krstu, ali i amaterskim sportskim klubovima i organizacijama civilnog društva.

Meridian
Foto: Promo

U okviru velikog paketa donacija lokalnim zajednicama u vreme pandemije vrednog više od 50 miliona dinara, Meridian je do sada podržao više od 100 gradova i opština širom regiona.

Meridian – solidarno do konačne pobede nad pandemijom.

 

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd