fbpx
Skip to main content
Snježana Zoranović

Sumnja se da je Snježana Zoranović ušla u voz u Čačku: Nestaloj ženi nema ni traga, ni glasa čitavih 17 dana

Foto: RINA
Policijske uprave grada Čačaka i Komunalne milicije, rodbinom i građanima koji su se dobrovoljno javili da učestvuju u potrazi

Nakon punih 17 dana potrage, o Snježani Zoranović, koja je nestala u blizini Autobuske stanice u Čačku, i dalje nema ni traga ni glasa, potvrdio je njen suprug Marko i apelovao na sve ljude da ukoliko je vide, odmah jave policiji.

DONETA ODLUKA: Krizni štab zaseda sutra u 13 časova!

DONETA ODLUKA: Krizni štab zaseda sutra u 13 časova!

MINISTARSTVO SAGLASNO: Đaci u Boru kreću na ONLAJN nastavu!

MINISTARSTVO SAGLASNO: Đaci u Boru kreću na ONLAJN nastavu!

SRBIJO UJEDINI SE I NEKA STEFAN ŽIVI! Da se ponovo smeje fali 59.000 evra: Jedan SMS može mu spasiti život!

SRBIJO UJEDINI SE I NEKA STEFAN ŽIVI! Da se ponovo smeje fali 59.000 evra: Jedan SMS može mu spasiti život!

Policijske uprave grada Čačaka i Komunalne milicije, rodbinom i građanima koji su se dobrovoljno javili da učestvuju u potrazi, obišli su celokupan teren kuda je Snježana imala običaj da šeta, ali za sada bez rezultata.

Načelnik štaba za vanredne situacije grada Čačka, Bratislav Zečević, istakao da je Grad Čačak predao policiji sve video zapise sa SOS kamera koje su postavljene na više lokacija.

- Reč je o obimnom materijalu i mi i dalje gajimo nadu da ćemo je pronaći živu. O eventualnom prelasku u Bosnu i Hercegovinu za sada nema potvrde, ali se sumnja da postoji mogućnost da je Snježana iz nekog razloga ušla u voz, jer su u trenutku njenog nestanka na železničkoj stanici bila dva voza, jedan koji se kretao u pravcu Kraljeva, a drugi u pravcu Požege. I za tu mogućnost pregledaju se snimci sa video nadzora železnice - kazao je Zečević.

Prema njegovim rečima vrše se pretrage seoskog područja, kao i pretrage sa dronovima, ali za sada nema nikakvih tragova.

Zečević je apelovao na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju ili sumnju da su videli Snježanu da odmah prijave lokaciju, tako što će pozvati Situacioni centar na broj telefona 0800 - 112 - 032 ili Policijsku upravu na broj 192.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd