fbpx
Skip to main content
Meridian

Solidarnost kao prioritet - Meridianbet humanitarnim akcijama obezbedio donacije za bolnice širom Srbije

Foto: Promo
Za kompaniju Meridian prioritet je svakodnevna podrška bolnicama i zdravstvenim centrima

Donacije i pomoć zajednici suština su društveno odgovornog poslovanja kompanije Meridian. Lider u igrama na sreću, sada kada se medicinari bore za zdravlje svih nas, lider je i u društveno odgovornom ponašanju. 

U mesecima za nama, više desetina volontera zaposlenih u ovoj kompaniji obišli su čitavu zemlju, dodelivši pakete pomoći u vidu osnovnih namirnica. Nisu zaboravljeni ni najstariji sugrađani, a u fokusu kampanje ove kompanije jeste pomoć ustanovama zdravstvene zaštite koje u uslovima pandemije faktički funkcionišu kao kovid bolnice.

Od početka pandemije, donacije kladionice Meridian usmerene su na pružanje pomoći najugroženijima, zdravstvenim centrima, ali i sugrađanima koji se bore sa drugim retkim bolestima. Tako je Meridianbet nedavno postao kompanija koja je najveći pojedinačni korporativni donator sredstava za lečenje male Sofije Markuljević u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Meridian
Foto: Promo

Kladionica Meridian je Ustanovi Gerontološki centar Beograda donirala zaštitne dezobarijere, Institutu za majku i dete obezbeđene su infuzione pumpe za bebe. Na adresu doma zdravlja “Dr Milorad Mika Pavlović” u Inđiji stigli su paketi deficitarne medicinske opreme. Značajne Meridian donacije primili su i Institut za reumatologiju, Institut za majku i dete, Infektivna klinika u Beogradu, Dečija bolnica za plućne bolesti, Kliničko - bolnički centar “Dragiša Mišović”, bolnica u Nišu, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i dr. Ova kompanija nedavno je posetila i kovid bolnice u Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Barajevu, Zemunu, Valjevu, Požarevcu...

Sve do pobede nad virusom korona, za Meridian će prioritet biti svakodnevna podrška bolnicama i zdravstvenim centrima, kako bi lekari imali maksimalne uslove za rad i što lakše za sve nas izvojevali veliku pobedu. Kompanija će nesmanjenim intenzitetom brinuti i o svim drugim kategorijama društva kojima je u ovom trenutku pomoć preko potrebna.

Kompanija Meridian - uvek i svuda uz građane u najtežim trenucima!

 

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd