fbpx
Skip to main content
Stefan Subotić

SRBIJA SE UJEDINILA! SKUPLJEN NOVAC ZA STEFANA: Sledi najteža i najvažnija bitka u kojoj učestvuje samo ON

Foto: Budi human
Do sada je prošao kroz tri ciklusa hemioterapije i osam zračenja

Stefan Subotić (22) iz Stare Pazove od svoje 18. godine bori se protiv opake i teške bolesti, limfoblastne leukemije i trebalo mu je 163.000 evra za lečenje i konačno novac je skupljen. 

- USPELI SMO!!! Novac je prikupljen. Stefan već danas ulazi u bolnicu. HVALA SVIM DIVNIM LJUDIMA na pomoći i podršci. Verovali smo u sve vas iako je izgledalo kao nemoguće - zahvalila se majka Stefana i dodala: 

- Dobili smo ovu bitku!!! Sada nam ostaje još jedna, ona najteža i najvažnija u kojoj na žalost učestvuje samo Stefan. Uspeće on i to!!! Uspeće, ali i dalje možete pomoći vašom pozitivnom energijom i molitvom. Budite tako divni i dalje uz nas bar na taj način. HVALA VAM DIVNI LJUDI!!! Hvala što ste Stefanu dali šansu za život. Pozdrav od mene i Stefana i nadam se ćemo se javiti sa lepim vestima kroz neko vreme - stoji u zahvalnici majke.

Do sada je prošao kroz tri ciklusa hemioterapije i osam zračenja. Kada je nađen stopostotni donator, sve je bilo spremno za transplantaciju. Ali poslednjom analizom krvi, utvrđeno je da blasti nisu u potpunosti nestali, i da se bolest vratila agresivnija i jača.

Stefan je otputovao u Nemačku na dalje lečenje gde ga očekuju terapije i priprema za transplantaciju koštane srži. Čeka ga težak put ka ozdravljenju, i nada da će dobiti ovu životnu bitku.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd