fbpx
Skip to main content
seks

(FOTO) A*ALNI S*KS? O TOME KAD POPRAVIŠ OCENE Knjiga o S*KSU za DECU podelila Srbiju! Puna EROTSKIH FOTKI

Foto: Youtube printscreen/Wahgunyah Primary School - Seks za početnike
Priručnik je namenjen za decu uzrasta od 12 do 16 godina što je naročito izazvalo veliku buru u našoj javnosti.

Knjiga "Seks za početnike", koja već godinama postoji u upotrebi u Srbiji, ovih dana izazvala je velike polemike i buru u našoj javnosti zbog određenih napisa koji se nalaze u njoj.

Nedostatak seksualne edukacije mladih u Srbiji, što dovodi do nezaštićenih odnosa, polno prenosivih bolesti, kao i neželjene trudnoće i seksualnih delikata, problem je sa kojim se naša zemlja već duže vreme suočava. 

Iako se seksualno obrazovanje mladih upravo zbog ovakvih stvari nikako ne dovodi u pitanju, mnogi smatraju da je priručnik “Seks za početnike” otišao veliki korak dalje zbog neprimerenog sadržaja u njemu. Tim pre što je knjiga namenjena za decu uzrasta od 12 do 16 godina.

U knjizi se, između ostalog, govori o analnom seksu, kako ga bezbedno upražnjavati, homoseksualizmu, kao i vođenju ljubavi na egzotičnim lokacijama što je, smatraju mnogi, za decu neadekvatno štivo.

- U anusu se nalaze mnogi nervni završeci. Stimulacijom ovog organa može doći do prijatnosti i kod muškaraca i kod žena. I za ovu vrstu seksa neophodan je kondom zbog velikog broja klica u anusu i zbog mogućnosti da se prenese sida. Osim toga, taj oblik seksa može biti vrlo bolan i izazvati krvarenje. A sada, dosta! - deo je teksta iz ove knjige.

- U poslednje vreme govori se o homoseksualizmu kao očevima usvojene dece. Neki sa gunašenjm i podsmehom. Šta god ko mislio, homoseksualaca ima, pa ima – navodi se, između ostalog, u knjizi.

- Stavio ga je među njene vrele butine. Žar je prostrujao njihovim telima. Po ko zna koji put, opet su bili jedno telo – takođe je jedna od slikovitih opisa polnih odnosa.

Deo ove knjige osvanuo je na društvenim mrežama, i istog momenta izazvae veliku polemiku. Komentari su u najvećoj meri bili žustri i i sa negodovanjem. 

Potera za KUMOM: Par iz Srbije zakazao svadbu i krštenje u Grčkoj, a onda im se desio PEH (FOTO)

“Užas!”, “Umobolnici!”, “Tekst je prepun subjektivizma najgore vrste!”, “Da čovek ne poveruje, bolesni umovi!”, “Šta je ovo, majko Božija!” - samo su neki od komentara.

Kako se navodi na sajtovima srpskih knjižara, knjiga je namenjena za one koji su od svojih roditelja o seksu čuli nedovoljno, za one koji su od svojih nastavnika o seksu čuli još manje,  za one koji su od svojih vršnjaka o seksu čuli previše, kao i za one koji imaju bar dvanaest godina, a nadaju se (s pravom) da je seks odlična stvar.

Navodno, na ovaj  način se stvara povoljna klima da mladi svojoj seksualnosti i budućem seksualnom životu priđu otvoreno i sa dosta korisnih informacija, a bez predrasuda i frustracija.

Autor knjige "Seks za početnike" je Jasminka Petrović, a izdavač je Kreativni centar. Inače, priručnik se može naći u knjižarama širom Srbije.

Treba napomenuti da mladi u Srbiji u dobu između 13 i 19 godina stupaju u polnu zrelost i polne odnose, pa je veoma važno da imaju adekvatne i blagovremene informacije o seksualnim odnosima kako bi se zaštitili, međutim, veliko je pitanje da li je ova knjiga i pravi način za to. 

 

Pročitajte i:

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd