fbpx
Skip to main content
seks

(FOTO) A*ALNI S*KS? O TOME KAD POPRAVIŠ OCENE Knjiga o S*KSU za DECU podelila Srbiju! Puna EROTSKIH FOTKI

Foto: Youtube printscreen/Wahgunyah Primary School - Seks za početnike
Priručnik je namenjen za decu uzrasta od 12 do 16 godina što je naročito izazvalo veliku buru u našoj javnosti.

Knjiga "Seks za početnike", koja već godinama postoji u upotrebi u Srbiji, ovih dana izazvala je velike polemike i buru u našoj javnosti zbog određenih napisa koji se nalaze u njoj.

Nedostatak seksualne edukacije mladih u Srbiji, što dovodi do nezaštićenih odnosa, polno prenosivih bolesti, kao i neželjene trudnoće i seksualnih delikata, problem je sa kojim se naša zemlja već duže vreme suočava. 

Iako se seksualno obrazovanje mladih upravo zbog ovakvih stvari nikako ne dovodi u pitanju, mnogi smatraju da je priručnik “Seks za početnike” otišao veliki korak dalje zbog neprimerenog sadržaja u njemu. Tim pre što je knjiga namenjena za decu uzrasta od 12 do 16 godina.

U knjizi se, između ostalog, govori o analnom seksu, kako ga bezbedno upražnjavati, homoseksualizmu, kao i vođenju ljubavi na egzotičnim lokacijama što je, smatraju mnogi, za decu neadekvatno štivo.

- U anusu se nalaze mnogi nervni završeci. Stimulacijom ovog organa može doći do prijatnosti i kod muškaraca i kod žena. I za ovu vrstu seksa neophodan je kondom zbog velikog broja klica u anusu i zbog mogućnosti da se prenese sida. Osim toga, taj oblik seksa može biti vrlo bolan i izazvati krvarenje. A sada, dosta! - deo je teksta iz ove knjige.

- U poslednje vreme govori se o homoseksualizmu kao očevima usvojene dece. Neki sa gunašenjm i podsmehom. Šta god ko mislio, homoseksualaca ima, pa ima – navodi se, između ostalog, u knjizi.

- Stavio ga je među njene vrele butine. Žar je prostrujao njihovim telima. Po ko zna koji put, opet su bili jedno telo – takođe je jedna od slikovitih opisa polnih odnosa.

Deo ove knjige osvanuo je na društvenim mrežama, i istog momenta izazvae veliku polemiku. Komentari su u najvećoj meri bili žustri i i sa negodovanjem. 

Potera za KUMOM: Par iz Srbije zakazao svadbu i krštenje u Grčkoj, a onda im se desio PEH (FOTO)

“Užas!”, “Umobolnici!”, “Tekst je prepun subjektivizma najgore vrste!”, “Da čovek ne poveruje, bolesni umovi!”, “Šta je ovo, majko Božija!” - samo su neki od komentara.

Kako se navodi na sajtovima srpskih knjižara, knjiga je namenjena za one koji su od svojih roditelja o seksu čuli nedovoljno, za one koji su od svojih nastavnika o seksu čuli još manje,  za one koji su od svojih vršnjaka o seksu čuli previše, kao i za one koji imaju bar dvanaest godina, a nadaju se (s pravom) da je seks odlična stvar.

Navodno, na ovaj  način se stvara povoljna klima da mladi svojoj seksualnosti i budućem seksualnom životu priđu otvoreno i sa dosta korisnih informacija, a bez predrasuda i frustracija.

Autor knjige "Seks za početnike" je Jasminka Petrović, a izdavač je Kreativni centar. Inače, priručnik se može naći u knjižarama širom Srbije.

Treba napomenuti da mladi u Srbiji u dobu između 13 i 19 godina stupaju u polnu zrelost i polne odnose, pa je veoma važno da imaju adekvatne i blagovremene informacije o seksualnim odnosima kako bi se zaštitili, međutim, veliko je pitanje da li je ova knjiga i pravi način za to. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19