Skip to main content
Meridian

Meridian – Moja sigurna kladionica

Foto: Promo
Meridian – Moja sigurna kladionica

Meridian je otvorio svoje kladionice koje su dezinfikovane po najvećim svetskim higijenskim standardima – postavljene su zaštitne barijere, operateri u zaštitnoj opremi, postavljene su najmodernije dezobarijere….Svaki dan temeljno dezinfikujemo kladionice jer nam je bezbednost naših igrača najvažnija – poručuju iz ove kompanije.

U Meridianu ističu da su sve higijenske mere koje je struka propisala sprovedene u delo i da je kompanija spremno dočekala ponovno otvaranje lokala. Svi korisnici njihovih usluga mogu biti potpuno sigurni i uvereni da su primenjeni najmoderniji svetski standardi koje su propisali eksperti. 

Među pomenutim merama su, između ostalog, ograničen broj osoba u prostoriji, održavanje socijalne distance, postavljanje barijera između radnika i korisnika, obavezna dezinfekcija...

Meridian
Foto: Promo

Iz Meridiana pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni, pre svega prema sebi kao i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobedili u ovoj borbi.

Velike napore smo uložili da naši lokali budu bezbedno mesto dobre zabave kao i pre pandemije. Naši lokali se dezinfikuju više puta dnevno i higijenski su apsolutno bezbedni za naše igrače – poručuju iz kompanije Meridian. 

Meridian je od početka pandemije borbu protiv virusa korona vodio na celoj teritoriji Srbije pomažući direktno svim ugroženim kategorijama stanovništva. Volonteri u kompaniji Meridianbet su u proteklom periodu na teritoriji Republike Srbije posetili više stotina najugroženijih građana i to u sledećim gradovima i opštinama: Ruma, Sombor, Sremska Mitrovica, Kula, Crvenka, Zaječar, Novi Sad, Čačak, Novi Pazar, Kraljevo, Negotin, Beograd, Šid. Budući da je prevashodni cilj maksimalno olakšati svakodnevne probleme izazvane izbijanjem zdravstvene krize, svi paketi pomoći dopremljeni su na kućne adrese sugrađana kojima je kao najpotrebnija namenjena.

Meridian
Foto: Promo

Meridian sa ponosom ističe da je u prethodnom periodu pomogao Infektivnu kliniku u Beogradu, doniravši veliku količinu opreme i pokazujući time snažnu opredeljenost ka doprinošenju jačanja kapaciteta zdravstvenog sistema Republike Srbije i obezbeđivanju što boljih uslova za borbu protiv opake virusne infekcije.

Ova kompanija je do sada podržala i Institut za majku i dete (obezbeđene infuzione pumpe za bebe), Dečiju bolnicu za plućne bolesti, Kliničko – bolnički centar “Dragiša Mišović”, Nišku bolnicu, Društvo za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i druge zdravstvene i socijalne ustanove širom ovog dela Balkana.

Meridian – uvek i na svakom mestu uz građane kada je najpotrebnije.

Vremenska prognoza
Clear sky
35 Beograd