Skip to main content
Silvija

"SVAKI DAN PITA GDE JE MAMA" Suprug nestale Silvije iz Iriga očajan, otkrio nove detalje MISTERIJE

Foto: Facebook/Silvija Varosi
Suprug je zbrinut jer nijedna informacija koju su do sada dobijali nije rezultirala pronalaskom.

- Najmlađe dete ima tri godine, vezano je za mamu, svaki dan me pita gde je i kada će doći. Ja kažem da je mama na putu jer ni sam ne znam šta bih im drugo rekao kada ni ja ne znam... - ovim rečima teške dane koje provodi bez nevenčane supruge prepričava za medije Mihalik Andraš, muž Silvije Varoši iz Iriga, koja je nestala 1. jula u jutarnjim časovima, nakon što je izašla iz svoje kuće.

"DA SE STVORI ČITAVA REKA" Dosad neviđeni snimak POPLAVLJENOG BEOGRADA napravio pometnju, građani u NEVERICI (VIDEO)

"DA SE STVORI ČITAVA REKA" Dosad neviđeni snimak POPLAVLJENOG BEOGRADA napravio pometnju, građani u NEVERICI (VIDEO)

RHMZ OBJAVIO NAJNOVIJE UPOZORENJE: U ovaj kraj Srbije u naredna DVA SATA stižu pljuskovi sa grmljavinom

RHMZ OBJAVIO NAJNOVIJE UPOZORENJE: U ovaj kraj Srbije u naredna DVA SATA stižu pljuskovi sa grmljavinom

POTVRĐEN DRUGI SLUČAJ MAJMUNSKIH BOGINJA U SRBIJI: Poznato ko je novi pacijent i odakle je došao

POTVRĐEN DRUGI SLUČAJ MAJMUNSKIH BOGINJA U SRBIJI: Poznato ko je novi pacijent i odakle je došao

Kako je ispričao Silvijin suprug, u danima koji su prethodili njenom nestanku, ništa nije slutilo da će otići od kuće.

- Bila nam je čak i jedna prijateljica, svi smo zajedno sedeli i šalili se. Nije bila neraspoložena, nismo sve svađali, u kući je vladala sloga i mir. I tog jutra, kao što to činim svaki dan, ustao sam rano za posao, poljubio svu decu i nju i otišao. Dogovorili smo se i šta ćemo raditi tog dana kada se vratim sa posla. Baš ništa nije izgledalo kao da će otići - priča zabrinuti Mihalik Andraš.

Istog dana, kad se vratio sa posla, otišao je kod komšije da mu pomogne. Tada je saznao da se njegova supruga nije vratila sa posla.

- Pozvao sam njenog kolegu i on mi je rekao da tog dana nije ni dolazila. Tada sam shvatio da nešto nije u redu i prijavili smo nestanak. Od tog dana je tražimo bez prestanka. Uspeli smo da rekonstruišemo kuda se kretala jer mi je rečeno da je iz kuće izašla oko 6.15 sati, a onda su je videli kako ide ka Iriškom vencu. Negde oko 7.30 sati joj se gubi svaki trag. Tražili smo i proveravali, svuda sam pomislio da bi mogla da ode, pitao prijatelje... Ali uzalud. Što se kod nas kaže "ni traga, ni glasa" - prepričava Andraš.

Ovo nije prvi put da Silvija odlazi od kuće, otkriva njen suprug. Pre osam godina je takođe otišla i nije se javila ukućanima, a onda su je pronašli iznemoglu na jednoj njivi.

Ovog puta, kaže, Silvija je kuću napustila ostavivši dokumenta i telefon, a sa sobom je ponela nekoliko majici, pantalone, patike i žutu kapu.

Zbrinut je jer nijedna informacija koju su do sada dobijali nije rezultirala pronalaskom.

- Odlazimo na svako mesto gde nam kažu da je viđena. Ja radim, otac sam osmoro dece, dvoje su iz prethodnog braka i oni su svoji ljudi. Teško izdržavamo sve troškove koje imamo ovih dana i samo se molim da je što pre pronađemo živu i zdravu, da se vrati svojoj kući, svojoj deci i da nastavimo naš normalan život. Silvija je puno radila, puno poslova je preuzimala na sebe i žao mi je zbog toga - kaže zabrinuti suprug.

Dodaje da joj je nedavno sugerisao i da bi trebalo da se i zvanično venčaju kako bi nasledila njegovu penziju, ako se njemu nešto dogodi, da ima makar kakvu sigurnost.

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd