Skip to main content
aplikacija

SVAKI KORAK VREDI: Pomoću aplikacije "PRUŽI KORAK" možete pomoći deci oboleloj od raka

Foto: Instagram prinscreen/nurdor_srbija
Vaš jedan kilometar vredan je 100 dinara

Da li ste znali da samo jednim korakom možete da učinite dobro delo? Evo kako!

Instalirajte na vašim mobilnim telefonima aplikaciju "Pruži korak" i učestvujte u prikupljanju novca za izgradnju Roditeljske kuće u Beogradu.

Ovu prelepu akciju pokrenuli su najbolji drugari, Tamara Klarić i Bogdan Stevanović, koji su 19. septembra počeli sa pešačenjem od Niša do Beograda (put dugačak 256 kilometara) kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Svaki korak koji napravite, društveno odgovorne kompanije će unovčiti i uplatiti Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka kao donaciju za izgradnju nove Roditeljske kuće u Beogradu.

Formula je 1 kilometar = 100 dinara. Dakle, hodajte za svoje zdravlje i za podršku borbi koju svaki dan vode mali super heroji - deca koja se leče od malignih bolesti.

Šta je RODITELJSKA KUĆA

Roditeljske kuće su namenjene smeštaju i brizi o deci koja se leče od malignih bolesti, a koji dolaze iz udaljenih krajeva Srbije i nemaju mogućnost da obezbede adekvatan smeštaj. Ona pruža osećaj doma i čini da bolest detetu ne oduzme detinjstvo, a roditeljima dostojanstvo. Svaki dan im je obezbeđen prevoz na terapije, uvek dostupan psiholog, socijalni radnik i volonteri. To je minimum koji zaslužuje svako ljudsko biće u borbi za život. 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd