Skip to main content
Miloš Milovanović

Svi su pobedili, a Miloš Milovanović je zvanični pobednik takmičenja Humanitarne VIP karaoke

Foto: AleX
Nagradu poklonio OŠ “Radivoj Popović” za decu sa posebnim potrebama

U kišnoj beogradskoj večeri 11. aprila jedno mesto bilo je prepuno osmeha, dobrog raspoloženja i energije. U Immo Centru na Novom Beogradu okupile su se poznate ličnosti srpske javne scene, na takmičenju u “live” karaokama, kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Naravno, o ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, nije bilo pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača, već samo ljudi dobre volje i velikog srca.

Uz besprekorno uvežbanu i energičnu grupu Plutonia takmičenje su otvorili domaćini, Marina Kotevski i Saša Ignjatović koji je, da takmičarima razbije tremu, otpevao “Dobar dan” benda DLM, a potom su na bini svoje pevačko umeće oprobali Luka Tešanović, Iskra Brajović, Marija Lazić, Katarina i Danijel Korša, Srđan Ilić, Jelena Matijašević, Rade Ćosić, Jovana Milovanović i Miloš Milovanović.

Bilo je tu svega, od teškog falširanja, recitovanja, glume i stendapa, sve do sjajnih interpretacija i ozbiljnih scenskih nastupa na kojima bi im pozavidele i velike pop/rok zvezde.

Zato žiri, u kojem su sedeli Saška Janković, Mari Mari, Anita Lazić, Ana Sakić, Natalija Milosavljevič, Irena Jovanović, Ašok Murti, Dušan Kaličanin, Anja Mit, Sofija Rajević i Darko Mitrović nije imao nimalo jendostavan zadatak.

Dok su oni većali, na svoje “najbolje dane” prisutne je podsetio šampion jednog od ranijih izdanja takmičenja VIP karaoke, Saša Jovanović, a grupa Plutonia i njihova vatrena pevačica Nina pumpali su atmosferu do usijanja i proglašenja pobednika.

Konačno, žiri je prelomio da je najbolji utisak ostavio voditelj Miloš Milovanović, kome je uručen ček na 50.000 dinara. On je odlučio da nagradu pokloni Osnovnoj školi “Radivoj Popović” u Zemunu, koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa oštećenim sluhom, razvojnom disfazijom, autizmom, disharmoničnim razvojem, govorno-jezičkim problemima.

Ovo je bilo osmo po redu humanitarno takmičenje VIP karaoke, a organizatori najavljuju da ćemo se uskoro ponovo družiti s poznatima, slušati njihove verzije poznatih pop/rok hitova, i pomoći još nekome.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd