Skip to main content
tehnički pregled

UDARAC NA DŽEP GRAĐANA SRBIJE! Tehnički pregled umesto 1.500 dinara koštaće 5.000 DINARA! Naročito su ovi VOZAČI U PROBLEMU!

Foto: Profimedia/ilustracija
Iako su nas ubeđivali da novi pravilnik o tehničkim pregledima neće mnogo da podigne cene, brojne agencije uvele su nove cene koje su i do tri puta više u odnosu na one koje smo za tehnički pregled plaćali do sada.

Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije dostavljena je fotografija na kojoj se nalazi spisak cena usluga tehničkog pregleda koji su dogovorile agencije sa teritorije opštine Čačak.

- NOPS će se obratiti Komisiji za zaštitu konkurencije kako bi se utvrdilo eventualno kršenje zakona iz njihove nadležnosti - kažu u ovom udruženju.

Novina koja štedi novac i vreme: Ukoliko vaš auto ispunjava određene uslove neće morati na tehnički pregled

Tako će, umesto dosadašnjih 1.500 dinara, tehnički pregled putničkog vozila koštati neverovatnih 5.000. Pregled motocikla koji je koštao 800 dinara, sada će koštati između 3.000 i 4.000 dinara.

Tehnički pregled
Foto: Profimedia/ilustracija

Za teretna vozila do 1,5 tona tehnički pregled će, umesto dosadašnje 2.000 dinara, ići i do 5.000 dinara, dok će za teže kamione koštati i 12.000 dinara.

Kada je novi Pravilnik stupio na snagu u agencijama koje obavljaju tehničke preglede rekli su da nova cena pregleda za putnička vozila neće ići iznad 3.000 dinara, dok će za teretna iznad 3,5 tone iznositi 5.000 dinara.

Nova ODLUKA! Za nova vozila tehnički pregled posle dve godine, za netačne podatke kazna i do 600.000 dinara!

Povećanje cena agencije pravdaju složenijom procedurom tokom pregleda, jer od 5. jula svaki automobil mora da se kontroliše 30 minuta, a motocikl 15 minuta.

Tehnički pregled
Tehnički pregled
Foto: Profimedia

Jedina olakašavajuća okolnost je to što prilikom prve registracije novog vozila, pregled neće biti obavezan.

Jedna agenciju iz Čačka je potvrdila da cene koje im stoje na sajtu više nisu aktuelne.

NATO I DALJE UBIJA SRBIJU! Desetoro mrtvih! Zbog bombardovanja 1999. godine ljudi i dalje MASOVNO UMIRU!

- Sada imamo novi cenovnik, po njemu tehnički pregled automobila košta 5.000 dinara - rekli su u jednoj agenciji za tehnički pregled.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Pročitajte i:

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd