fbpx
Skip to main content
Promo

Ulažu u budućnost - Meridian stipendira najbolje domaće studente

Foto: Promo
Kompanija koja podržava razvoj mladih lidera

Kompanija Meridian na više od 30 evropskih i svetskih tržišta igara na sreću sa uspehom radi više od dve decenije, primenjujući inovativna rešenja koja razvijaju mladi stručnjaci iz Srbije. Zato je za ovu kompaniju ulaganje u obrazovanje jedan od prioriteta.

Prepoznajući višedecenijski, sistemski problem neusklađenosti između obrazovnih programa i ponude stručnjaka na tržištu rada, Meridian je u 2020. pokrenuo ambicizoni projekat stipendiranja i prakse za studente završnih godina akademskih studija. 

Promo
Foto: Promo

Stipendisti kompanije Meridian tako su postali najbolji diplomci sa Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, koji su osnovne akademske studije u prethodnoj godini završili sa prosečnom ocenom 10.00. 

Prvi stipendisti kompanije Meridian postali su mladi i obrazovani ljudi koji žele da ostanu i profesionalno se ostvare u Srbiji, uprkos činjenici da su im otvorena brojna tržišta Evrope i sveta. Tržišta baš onih zemalja na čijim najzahtevnijim tržištima kompanija Meridian godinama ostvaruje sve zapaženije rezultate.

Meridian već godinama aktivno učestvuje u projektima zapošljavanja mladih, u saradnji sa resornim ministarstvom i visokoškolskim ustanovama Republike Srbije.

 

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd