Skip to main content
svadba

VENČANJE U SRBIJI KOJE ĆE SE PAMTITI! Neviđeni skandal - mladina majka uletela sa papirom i počela da preti: Jesam li ti rekla

Foto: Profimedia
Matičari Milena S. i Rade M. iz jedne od centralnih beogradskih opština koji decenijama rade zajedno, otkrivaju koje su to najčešće svađe među mladencima i gostima koje su se odigrale pred njihovim očima, kroz dugi niz godina koliko obavljaju ovaj posao. Međutim kako kažu jedno venčanje će pamtiti ceo život.

- Venčanje je bilo zakazano u opštini, tada još nije bila ustaljena praksa da se odlazi na teren, tj. u salu. Gosti su došli malo ranije, mi smo spremno čekali, tada je Milena trebala da ih venča, a ja sam ćaskao sa gostima i mladencima.

- Odjednom je sa drugog kraja počelo komešanje, ljudi su krenuli da se došaptavaju, gurkaju, od opuštene atmosfere nastao je baš neprijatan ugođaj.

SPREMITE NOVČANIKE! Pojačana kontrola saobraćaja – za ovo možete biti kažnjeni: Ni pešaci nisu pošteđeni

SPREMITE NOVČANIKE! Pojačana kontrola saobraćaja – za ovo možete biti kažnjeni: Ni pešaci nisu pošteđeni

SLEDEĆE NEDELJE SE MNOGO TOGA MENJA: Očekuju nas pljuskovi i nepogode - detaljna prognoza

SLEDEĆE NEDELJE SE MNOGO TOGA MENJA: Očekuju nas pljuskovi i nepogode - detaljna prognoza

NEVEROVATNA PRIČA MLADE VIJETNAMKE: Iz Australije došla u Srbiju, na vespi putovala do mora (FOTO)

NEVEROVATNA PRIČA MLADE VIJETNAMKE: Iz Australije došla u Srbiju, na vespi putovala do mora (FOTO)

- Mladina majka je pozvala mladoženju sa strane i mahala je sa nekim papirom oko njega. Uglavnom do nje je dospeo njegova krštenica ili venčani list, ne sećam se više, uglavnom na dokumentu je bio dokaz da već ima sklopljen brak u inostranstvu.

- Mislim da je Nemačka bila u pitanju. Svi su se plašili mladine reakcije, ali dok je njena majka vikala "jesam li ti rekla da je prevarant, da se ne udaješ za njega, da je mnogo stariji, da je ovakav i onakav", mlada je na opšte čuđenje svih smireno sedela bez ikakve reakcije - rekao je Rade.

- Svi smo se tada čudili kako je to dobro podnela, a žena je od šoka prosto zanemela. Svatovi su se razišli, sećam se ona je izašla pod ruku sa nesuđenim mužem i majkom, koja mu je pretila iza njenih leđa. Kasnije sam od njegovog rođaka saznao da su se ipak venčali. Ali ne tako brzo.

- Ispričao mi je da se ona nakon toga udala za druga koji je na dan nesuđenog venčanja njenoj mami doneo dokument i tako su saznali da je mladoženja oženjen. Brak im nije potrajao dugo, nakon što je dobila sina, razvela se.

Nesuđeni se vratio u Nemačku i razveo od žene sa kojom je imao dvoje dece.

- Sreli su se par godina kasnije i venčali, samo s kumovima, bez ičijeg znanja. Često srećem tog njegovog rođaka i uvek pitam za njih, nekako mi je to jedna od upečatljivijih scena sa venčanja koju ću pamtiti dok sam živ.

Dokaz da se ne odvija sve kako smo planirali, već kako ti život piše, ali i da ti niko ne može uzeti ono što ti je suđeno.

Zadnje što sam čuo je da su dobili bebu i da žive u Nemačkoj, sa njenim sinom iz prvog braka i zajedničkim detetom, njegova deca su velika – zaključio je Rade priče sa svog radnog mesta.

Vremenska prognoza
Clear sky
36 Beograd