fbpx
Skip to main content
Advokat Tintor

ADVOKAT TINTOR O FOTOGRAFIJI NA KOJOJ JE MILENA SA ALEKSIĆEM: "Fotografija ne kompromituje njen iskaz - naprotiv"

Foto: Tanjug/Tara Radovanović/Informer
Prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, fotografija je nastala posle datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je silovana

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje kaže da fotografija ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović, ali da ne može detaljno da govori o tome jer bi time otkrio delove njenog svedočenja u tužilaštvu, a koje nosi oznaku tajnosti.

Gradonačelnik Gračanice: Hvala Meridianu što je spasao najugroženije

Gradonačelnik Gračanice: Hvala Meridianu što je spasao najugroženije

Milena Radulović pored Mike Aleksića: Isplivala fotografija iz 2013. godine (FOTO)

Milena Radulović pored Mike Aleksića: Isplivala fotografija iz 2013. godine (FOTO)

ODBIJEN ZAHTEV MIKINOG ADVOKATA: Završeno saslušanje treće devojke koja je optužila Aleksića za silovanje

ODBIJEN ZAHTEV MIKINOG ADVOKATA: Završeno saslušanje treće devojke koja je optužila Aleksića za silovanje

Podsetimo, na fotografiji koja je danas objavljena u medijima a koja je, prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, nastala posle datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je silovana u prostorijama škole glume, vide se ona, osumnjičeni, njegova supruga kao i ostatak grupe.

- Ta fotografija ni na koji način ne kompromituje verodostojnost iskaza Milene Radulović, naprotiv, u njenom kazivanju su objašnjene sve okolnosti njenog nastanka, odnosno svedočila je  o događaju prilikom kog je ona nastala - kaže Tintor.

On navodi i da je objavljivanje fotografije kao i zahtev za izuzeće koji je odbrana podnela tokom današnjeg svedočenja jedne od oštećenih pokušaj zloupotrebe i manipulacije od strane odbrane okrivljenog.

Milena Radulovič
Foto: Informer

Naime, saslušanje treće žrtve danas je bilo prekinuto pošto je Aleksićev branilac, advokaz Zoran Jakovljević zbog sumnje u pristrasnost zatražio da iz predmeta bude izuzet zamenik Višeg tužioca u Beogradu koji vodi taj predmet. Međutim, pošto je Viši tužilac odbio zahtev, saslušanje je nastavljeno i posle više od pet sati, dovršeno.

- Saslušanje devojke koja nije spremna da nosi medijski pritisak dovršeno je u konitinuitetu, u jednom danu, čime je sprečena sekundarna viktimizacija žrtve - potvrdio je Jugoslav Tintor.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd