Utorak 19. mar 2024.
Čabarkapa

ČABARKAPA SE LAŽNO PREDSTAVLJAO PA SE KRIO! Glumio policajca i upadao u kuću - tipovao na deviznog penzionera?

Foto:YotubePrintscreen/ Ivan Mitrovic Biza
Aleksandar Čabarkapa, bivši ljubavnik rijaliti učesnica, osumnjičen za razbojništvo u selu Stupnica kod Loznice, uhapšen je u jednom motelu, gde je iznajmio sobu nakon izvršenog krivičnog dela.

Čabarkapa je sa četvoricom saučesnika tipovao kuću deviznog penzionera, koji je radni vek proveo u Švajcarskoj.

JEZIV UDES NA AUTO-PUTU: Vatrogasci morali da SEKU krov smrskanog automobila da bi izvukli povređene! (FOTO)

JEZIV UDES NA AUTO-PUTU: Vatrogasci morali da SEKU krov smrskanog automobila da bi izvukli povređene! (FOTO)

BELIVUKOVI HULIGANI I DALJE VRŠLJAJU NA STADIONU? Provaljeno u zapečaćene prostorije u Humskoj

BELIVUKOVI HULIGANI I DALJE VRŠLJAJU NA STADIONU? Provaljeno u zapečaćene prostorije u Humskoj

ZALJUBLJENI LEGIJA! Priča se da se zbog OVE DAME predao policiji za ubistvo Đinđića - rodila mu je tri ćerke (FOTO)

ZALJUBLJENI LEGIJA! Priča se da se zbog OVE DAME predao policiji za ubistvo Đinđića - rodila mu je tri ćerke (FOTO)

- Dosadašnja istraga je pokazala da su oni kuću u Stupnici izabrali jer su čuli da vlasnik ima mnogo novca, odnosno da se u kući nalazi između 200.000 i 300.000 evra - kaže izvor upoznat sa slučajem. Čabarkapa, kao i S. Đ. (45), N. M. (31), A. N. (41) i Z. G. (30), upali su u kuću 1. aprila uveče, a dvojici muškaraca koji su bili unutra predstavili su se kao policajci koji su došli da traže skrivene migrante.

- Vlasnik kuće nije bio tu. Unutra je bio kućepazitelj (51) i vlasnikov rođak (43). Lažni policajci su ih pretukli, vezali i zarobili u tuš-kabini u kupatilu koje su zaključali. Tražili su neki sef sa devizama i zlatom, ali su našli samo 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara - kaže izvor.

Policija
Policija
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Pljačka je prijavljena kada se jedan od zarobljenih muškaraca oslobodio i pobegao kroz prozor.

- Aleksandar Čabarkapa i S. Đ. uhapšeni su u motelu u okolini Loznice iste noći kada je pljačka izvršena. Pretpostavlja se da su iznajmili sobu kako bi prespavali, a plan im je bio da posle toga odu za Beograd. Saučesnici N. M. i Z. G. uhapšeni su u automobilu bosanskih tablica, dok su išli ka Beogradu. A. N. lisice su stavljene u njegovoj kući u Loznici - kaže sagovornik. Kućepazitelj M. B., koji je povređen u upadu razbojnika u kuću, potvrdio je da su se oni predstavili kao policajci.

- Upali su i s vrata počeli da viču:'Gde su migranti, nemoj da se praviš lud! Imamo dojavu da su tu'. Zbunio sam se, a oni su počeli da me pesniče. Potom su me vezali, tukli, evo ni sad se ne osećam dobro. Povređen sam i ja i rođak vlasnika kuće, bili smo i u bolnici i davali smo izjave nadležnima. Domaćin je u 20.10 te večeri otišao da poseti prijatelja u susednom selu, a oni su uleteli posle 10 minuta, sigurno su čekali da on ode - ispričao je još uvek vidno uznemiren M. B. Svi uhapšeni su dobro poznati policiji. Određen im je pritvor do 48 sati, posle čega će biti saslušani u Osnovnom tužilaštvu u Loznici.

Sud
Foto: Profimedia/ilustracija

Aleksandar Čabarkapa u javnosti se najpre pojavio kao dečko bodi-bilderke Ljube Pantović. Dok je ona boravila u jednom rijalitiju, Čabarkapa je zaveo njenu tada maloletnu ćerku Aleksandru, koja mu je potom rodila ćerku. Čabarkapa je ratovao i s Ljubinim bivšim suprugom i Aleksandrinim ocem Karađorđem Subotićem.

Na kraju, Karađorđe i Čabarkapa su sklopili primirje, a čak su i objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama i nazivali se prijateljima.

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd