fbpx
Skip to main content
Arkan

ŠTA SE DOGODILO SA ARKANOVIM TIGROM? "Maskota" devedesetih provodila vreme sa PUTINOVOM MAČKOM

Foto: Twitter/@FikoR87
O pronalasku tigra izvestio je novinar koji je pratio prenošenje novca sa računa Ražnatovića

Mladunče tigra počelo je da pravi društvo Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića Arkana još u vrieme Vukovara. Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži komandant Željko, dok se u pozadini vide saborci sa fantomkama naoružani do zuba.
Ta fotografija se brzinom svetlosti našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata.

ZANIMANJE - PLAĆENI UBICA: Klanovi često angažuju ljude iz okolnih zemalja, izvršiocima NOVAC NIJE JEDINI MOTIV

ZANIMANJE - PLAĆENI UBICA: Klanovi često angažuju ljude iz okolnih zemalja, izvršiocima NOVAC NIJE JEDINI MOTIV

"GNUŠAM SE NASILJA NAD ŽENAMA" Oglasio se Miladin Kovačević

"GNUŠAM SE NASILJA NAD ŽENAMA" Oglasio se Miladin Kovačević

Dragan je spasao dvoje mališana SIGURNE SMRTI i udavio se, a porodica dece čije je živote spasao VRATILA MU JE SRAMNO

Dragan je spasao dvoje mališana SIGURNE SMRTI i udavio se, a porodica dece čije je živote spasao VRATILA MU JE SRAMNO


- Tada su Arkanovi dobrovoljci nazvani Tigrovi. Takođe se tigar mogao videti na drugim brojnim fotografijama i snimcima sa ratišta, a njegov uplašeni pogled vam govori da nije oduševljen ambijentom u kome se nalazi. Kada se Legija pridružio Arkanovoj Gardi, počeo je posebnu obuku regruta koji su prije toga prošli obuku Borislava Pelevića. Unapređeni gardisti su nazvani "Super Tigrovi" - otkrio je administrator stranice "Legende devedesetih".

Koliko je zapravo bio moćan Željko Ražnatović Arkan govori to što je posedovao tigra. Dok mnogi u to vreme nisu imali ni za hleb, Ražnatović se ponosio svojim ljubimcem, a čak ga je doveo i pustio na teren na utakmici protiv Bajerna.

Javnost je bila zainteresovana za to šta se dogodilo tigru, a 2017. godine novinari su ga pronašli živog na Kipru. Tada je i podgreana priča da je Ražnatović živ nakon čega su počeli da se objavljuju raznorazni članci.

O pronalasku tigra izvestio je novinar Aleksis Citat koji je pratio prenošenje novca sa računa Ražnatovića. Tako je i uspio pronaći te 2017. godine čuvenog tigra koji je dosta ostario, ali je bio u dobrom stanju.

- Nakon prethodnog istraživanja mogućih lokacija na kojima tigar boravi, pratili smo trag novca i kretanja, i došli do neverovatne spoznaje. Arkanov tigar je živ, vitalan i ništa mu ne fali. Ovde ima izuzetno dobro društvo, i snabdeven je svim što mu je potrebno. U vreme kada smo ga posmatrali, najviše vremena provodio je sa odbeglim Putinovim tigrom Justinom - izveštavao je tada Citat.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Fog
6 Beograd