Utorak 19. mar 2024.
Bojana Milanović

Bojanina svekrva posle ponovnog pokretanja istrage: Mom sinu Joviši još nisu vratili telefon!

Foto: Facebook/Bojana Milanovic
Ljiljana smatra da se nesrećna devojka ipak ubila

Ljiljana Marinković iz sela Dublja kod Bogatića, svekrva Bojane Milanović, koja se u četvrtom mesecu trudnoće ubila u domu svog verenika Joviše, kaže da nema ništa protiv što je tužilaštvo pokrenulo istragu zbog sumnje da je ona ipak ubijena.

Svekrva smatra da se Bojana sigurno ubila.

- Sumnjam da je imala problem o kojem nije želela da priča. Da je bar rekla da je nešto muči, možda bismo mogli da sprečimo tragediju. Samo ona zna zašto je to uradila – kaže Ljiljana.

Ona dodaje da zna da je istraga još u toku.

- Svi mi želimo da se otkrije prava istina kako bi se najpre njena rodbina smirila. Znam da je istraga još u toku jer mom sinu Joviši još nisu vratili telefon. Svi smo voleli Bojanu, a Joviša je bio ludo zaljubljen u nju. U jednom danu je ostao i bez deteta i voljene žele – rekla je Ljiljana.

Da je istraga smrti pokojne Bojane u toku, potvrdila je i njena majka Snežana Stavanović.

- Još uvek koliko znam, nema ništa novo. Čekamo rezultate i nadamo se da će se sve uraditi najbolje moguće. Samo želim da se istraga ubrza i da istina izađe na videlo - kaže Bojanina majka.

Podsećanja radi, stravična tragedija dogodila se krajem aprila ove godine, pet dana pred Bojanino venčanje. Prema informacijama koje su se pojavile prvih dana nakon njene smrti, nesrećna devojka iz sada nepoznatih razloga pucala je u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika, koji je, kao i ona, pripadnik Vojske Srbije. Kada se Bojana navodno ubila, on je bio na dežurstvu i radio je noćnu smenu, a kada se vratio, zatekao je njeno beživotno telo.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd