fbpx
Skip to main content
dečak

"BOL BI MOGLA DA NESTANE SAMO AKO POPIJEM OTROV" Potresne reči oca tragično nastradalog dečaka (5) iz Požarevca

Foto: Facebook/Printscreen
Dvodnevno porodično slavlje povodom punoletstva Kristijana K. u Požarevcu završilo se ogromnom tragedijom u nedelju oko 18 sati, pogibijom njegovog petogodišnjeg sestrića Aleksandra B. iz Starog Kostolca.

Dečak je stradao na licu mesta od udara automobila mercedes sa austrijskim tablicama, kojim je, krećući se u rikverc, upravljao Stefan M., star 24 godine.

PORODICA SE OPRAŠTA OD TRAGIČNO POGINULOG DEČAČIĆA: Bakina poruka slama najtvrđa srca! (FOTO)

PORODICA SE OPRAŠTA OD TRAGIČNO POGINULOG DEČAČIĆA: Bakina poruka slama najtvrđa srca! (FOTO)

"SPECIJALITET" SRPSKOG PODZEMLJA: Kako je Zemunski klan napravio svoj potpis i postao najzloglasnija kriminalna grupa

"SPECIJALITET" SRPSKOG PODZEMLJA: Kako je Zemunski klan napravio svoj potpis i postao najzloglasnija kriminalna grupa

STARA MORAVICA ZAVIJENA U CRNO: Bili su prijatelji od detinjstva, ali je brzina Katrin ODVELA U SMRT

STARA MORAVICA ZAVIJENA U CRNO: Bili su prijatelji od detinjstva, ali je brzina Katrin ODVELA U SMRT

- Izgubio sam jedinog sina i samo bi bol mogla da nestane ako popijem otrov da i mene nema. Ali ništa ne može da mi vrati mog anđela - izustio je ucveljeni otac Nikola.

Širom otvorena kapija i u dvorištu više od stotinu uplakanih ljudi u crnini dočekivalo je još rodbine da svi zajedno sačekaju da pogrebna služba doveze dečakovo telo. Nesrećna baka stradalog mališana potresnim rečima zamolila je novinare da odlože foto-aparate.

- Idite i pomozite apelima da se skupi novac za operaciju nekog bolesnog deteta, a ja moje čedo idem da sahranim i da ga oplakujem dok sam živa. Ništa ne možete da pomognete, a bol neće biti manja ako drugi znaju za nju - rekla je baka.

Vozač ponavljao: Nisam kriv, nisam kriv

Povodom informacije koja se prvobitno pojavila u medijima da je vozač rođak familije koja je slavila i da je gastarbajter poreklom iz obližnjeg mesta Klenovnik, bliske komšije dečakove ujčevine tvrde da on nije bio gost na njihovom slavlju nego da je išao iz obližnje auto-radionice, što je vlasnik negirao za Srpski telegraf.

- Mi nedeljom ne radimo i ne znam ko to priča - rekao je majstor, bez želje da nastavi komunikaciju.

Očevici iz komšiluka kažu da su prvi put videli tog vozača, a da mu je posle nesreće ožalošćena porodica razlupala ceo automobil nakon što ga je opkolila i predala ga policiji.

- Taj momak je samo ponavljao: "Nisam kriv, nisam kriv" - rekao je komšija.

Na požarevačkoj adresi porodice Kočić, ujčevine poginulog deteta, zatekli smo samo njegove dve tetke po majci i to pred njihov polazak u ožalošćenu porodicu njihove sestre Kristine u Starom Kostolcu. Sreli smo ih baš na mestu na kojem je poginuo Aleksandar, a koje je porodica peskom zatrpala da se ne vide tragovi krvi. Na svega nekoliko metara od mesta njegovog stradanja je plato, odnosno betonski temelj kuće rođaka iz Nemačke na kojem je u subotu njegova porodica slavila uz muziku, hranu i piće.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd