fbpx
Skip to main content
bozidar-spasic

"NISU PRISLUŠKIVALI NARKO-DILERE KOLIKO VUČIĆA" Božidar Spasić objasnio spregu koja vodi do Velje Nevolje i snajpera

Srbija Danas / Jelena Obradović
Bivši obaveštajac Službe državne bezbednosti Božidar Spasić je u gostovanju na TV Pink, u emisiji "Hit tvit", govorio o opasnostima kojima je u poslednje vreme bio izložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ono što je prethodilo, slobodno se može reći pokušaju državnog udara i atentata na Vučića, svakako je bilo prisluškivanje predsednika i njegove porodice.

"ČUVAM TE": Prva nacionalna platforma za prevenciju i zaštitu od vršnjačkog nasilja u Srbiji zvanično kreće sa radom

"ČUVAM TE": Prva nacionalna platforma za prevenciju i zaštitu od vršnjačkog nasilja u Srbiji zvanično kreće sa radom

PRIČA KOJA ĆE VAS MOTIVISATI: Uložio 70 RSD i osvojio 1.400.000 DINARA – EVO KAKO!

PRIČA KOJA ĆE VAS MOTIVISATI: Uložio 70 RSD i osvojio 1.400.000 DINARA – EVO KAKO!

OTKRIVENA VELJINA NAJVEĆA TAJNA! Iz straha uvek sa sobom nosio JEDNU STVAR u džepu i govorio: Živog me neće uhvatiti!

OTKRIVENA VELJINA NAJVEĆA TAJNA! Iz straha uvek sa sobom nosio JEDNU STVAR u džepu i govorio: Živog me neće uhvatiti!

- Važna je činjenica da je 1.572 puta otkriveno prisluškivanje, da je 1.572 puta neko napravio belešku. Zato sam besan kao pas - oni nisu 1.572 puta slušali islamiste, narko-dilere, nego predsednika Vučića?! Zato je cela ova operacija katastrofa - nijedan od ljudi koji ugrožavaju naš ustavni poredak nije toliko prisluškivan koliko predsednik. I to je trajalo, i snimano na diskove. A te diskove sa prisluškivanim razgovorima nosili su više puta funkcionirima ili funkcionerkama MUP-a - ističe Spasić.

Spasić je govorio i o tome koliko je teško uopšte organizovati jednu takvu operaciju kao što je prisluškivanje, ali i praćenje članova predsednikove porodice.

- To je nemoguća misija. Oni prisluškuju onog nesrećnog dečka, Danila, Vučićevog sina - pa za to bi samo trebalo da idu na doživotnu robiju. Nemoguća je misija prisluškivati predsednika Republike, ali vidimo da smo mi bili u stanju da to uradimo. Donosili su materijale ljudima do nivoa državnog sekretara, u redu - ali ja moram da pitam šta je radio ministar u to vreme? Da li je moguće da ministar ne zna da se prisluškuje predsednik države?

Bivši operativac je objasnio i kako bi trebalo da funkcioniše jedna takva operacija na tako visokom nivou.

- Ovo sve je trostruka mera - postoji tajno prisluškivanje, tajno snimanje i tajno praćenje. Tako nastaju te fotografije, to su stvari o kojima se sve zna, ali javnost treba da bude sigurna da više niko neće u ovoj zemlji moći da prisluškuje predsednika zemlje. Ako je predsednik suda potpisivao ovlašćenje za prisluškivanje, morao je - jer je takva procedura - da dođe kod predsednice Vlade ili predsednika Republike i da ih informiše. Ovde je rađeno banditski, jer je očito da postoji velika sprega - jer se stalno od prisluškivanja naginjemo ka Belivukovoj bandi i snajperu - zaključio je Božidar Spasić.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd