fbpx
Skip to main content
Brano Mićunović

CRNOGORSKA SLUŽBA OTKRILA TAJNE BALKANSKOG DONA: Brano Mićunović u bliskim vezama sa Keljmendijem i Orićem

Foto: orianomattei
Brano glavni čovek za povezivanje svih narko bosova u regionu.

Najmanje desetak strana dosijea iz crnogorske tajne službe o balkanskom donu, Branislavu Mićunoviću, zvanog Brano odnose se na njegove veze sa jednim od glavnih finansijera terorističkog OVK Naserom Keljmendijem, ali i Naserom Orićem, jednim od komandanata unutar Armije Bih.

TRAGOVI VODE DO DIJANE HRKALOVIĆ: Poznato šta je pronađeno u autu vođe "Alkatraza"

TRAGOVI VODE DO DIJANE HRKALOVIĆ: Poznato šta je pronađeno u autu vođe "Alkatraza"

NASER KELJMENDI U PROBLEMU: Osuđenom kosovskom narko-bosu blokiran stan u Podgorici

NASER KELJMENDI U PROBLEMU: Osuđenom kosovskom narko-bosu blokiran stan u Podgorici

U SVE UMEŠANE I STRANE SLUŽBE? Stranci u ofanzivi, snimci mafijaških zlodela će nas ZGROZITI

U SVE UMEŠANE I STRANE SLUŽBE? Stranci u ofanzivi, snimci mafijaških zlodela će nas ZGROZITI

- Mićunović je na zahtev jednog od mafijaških bosova koji se u Srbiju vratio iz Amerike bio angažovan na planu povezivanja pomenutog kriminalca sa Naserom Keljmendijem. Keljmendi je u tom trenutku bio na čelu značajne organizacije koja je delovala u celom regionu i bila uključena u ilegalnu trgovinu narkoticima, cigaretama, oružjem, naftnim derivatima, skupocenim automobilima... Konkretno, kontakt koji je uspostavljen odnosio se na kupoprodaju izvesnih ugostiteljskih objekata u Sarajevu - navodi se u papirima crnogorske službe.

Raspolaže se, stoji u izveštaju i saznanjima o Mićunovićevim kontaktima sa Naserom Orićem.

Keljmendi
Foto: Twitter/Printscreen/Insajder

- S Orićem je bio u bliskoj prijateljskoj vezi. Postoje indicije da su imenovani svojevremeno realizovali poslove u vezi s prinudnom naplatom dugovanja i pranjem novca, pri čemu je Orić uglavnom postupao po Mićunovićevim nalozima, pre svega, na planu sklapanja poslovnih aranžmana sa pripadnicima drugih kriminalnih grupacija u regionu. Mićunović je tako u jednoj prilici izrazio spremnost da udovolji Orićevom zahtevu da, u saradnji s Milanom Ševom, licem iz Krimogene sredine, posreduje u povraćaju 300.000 evra izvesnom Orićevom prijatelju, za kojeg se ne raspolaže identifikacionim podacima - utvrdiil su crnogorski operativci.

Naser Orić
Naser Orić
Foto: Profimedia

Inače, narko bos Naser Keljmendi koji je, priveden u Loznici, priveden je 19. februara ove godine. Keljmendi se pojavio u jednom hotelu na ulasku u Loznicu. Oko 13.30 časova čule su se sirene i nekoliko policijskih vozila, koja su se uputila ka hotelu, gde je bio Keljmendi. Policajci su ga, odmah priveli. 

Prema nezvaničnim informacijama, priveden je u svojstvu građanina, a prilikom hapšenja kod njega nije pronađeno ništa što bi moglo da se "kači" za bilo koje krivično delo.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd