fbpx
Skip to main content
maja đorđević

Da srce prepukne od žalosti: Ovako je stariji sin ubijene Maje POKUŠAO DA ZAŠTITI mamu i brata od monstruma!

Foto: Facebook/Maja Djordjevic
Pretužno

- Majin stariji sin Stefan (14) ostao je nem i skamenjen kada su policajci pokucali na vrata i rekli da su mu mama i brat ubijeni.

Ubica iz Rakovice sinu Mihailu kupio SLADOLED, a u 15 sati ga je stavio u kola i odvezao na groblje

Ovako priča Aleksandar Josifović, zet monstruozno ubijene Maje Đorđević. Teškim glasom ovaj mladić jedva je izustio nekoliko reči. Kako kaže, tuga i bol koji su se nadvili nad čitavom kućom u kojoj je nesrećna žena živela sa decom i sestrom nezamislivi su i nepodnošljivi. Majina sestra Branislava u katastrofalnom je stanju, a Majin stariji sin Stefan (14) otišao je kod svog oca, njenog prvog muža.

Majin stariji sin odmah saznao tragične vesti: Ostao je skamenjen, nem i u šoku!

- On je kod svog oca trenutno, ali verujte mi, mnogo mu je teško. Jadničak je saznao da su mu mama i brat ubijeni odmah pošto se zločin desio. Bio je kod kuće sa Branislavom kada su policajci pokucali na vrata - priseća se on.

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Slika dečaka koji saznaje da je u jednom danu ostao bez mlađeg brata i majke lomi i najtvrđa srca.

- Dete je ostalo skamenjeno, nemo i u šoku. Stajao je nepomično dok su im policajci saopštavali tragične vesti - priseća se Josifović.

Nakon toga, dečak je otišao kod svog oca, a o njemu brinu svi.

Policajci iz Rakovice ni dva dana nakon tragedije ne mogu da zaborave POLOŽAJ TELA malog Mihaila

- Otac je doveo njegove sestre. Svi gledaju kako da ga animiraju i da mu sklone misli od svega ovoga. Ali teško je, gotovo nemoguće - drhtavim glasom priča Josifović.

Da tragedija bude veća, ovaj dečak takođe je bio žrtva torture monstruma Marka Nikolića. Zbog pakla kroz koji je prolazio, dečak je upisao karate. Prema rečima njegove tetke Branislave, sve je to bilo sa ciljem da može da svoju mamu i brata odbrani od „čudovišta“ koje im zagorčava živote.

- Njega je isto maltretirao, zatvarao ga u sobu, a jednom ga je čak zajedno sa Majom i Mihailom odveo odavde. Time je Nikolić ubio moju majku - priseća se Majina sestra Branislava.

Odrastanje ovog dečaka nije bilo nimalo lako. Sve vreme gledao je scene gde čovek koji je otac njegovog brata maltretira njegove najbliže.

Zaključavao mu je majku i brata, tetki stavljao staklo pod vrat, a rečenice poput „sve ću vas zaklati“ čuo je više puta nego „dobar dan“.

Iako je njegov otac bio dosta brižan prema njemu i zajedno sa Majom poklanjao mu svu pažnju ovog sveta, Nikolić je njihov mir remetio svakodnevno.

Zbog toga je njegova pokojna majka bila zabrinuta za bezbednost svoje dece, te se obraćala svima za pomoć.

Inače, Stefan je Majino dete iz prvog braka, kojeg je, kako priča Branislava, dobila sa najdivnijim čovekom.

- On je brinuo o svima u svakom smislu. Bio je brižan i dobar. On je u šoku zbog svega šta se desilo - priča Branislava.

Sahrane u ponedeljak

U porodičnoj kući gde su živeli monstruozno ubijeni Maja Đorđević (38) i njen sin Mihailo (4) sa Majinim sinom iz prvog braka Stefanom (14) i sestrom Branislavom, i juče su vladali šok i neverica. Članovi porodice spremali su tokom celog dana sahrane, a svako kome bi se obratili rasplakao bi se nakon saznanja da su na najstrašniji mogući način izgubili svoje najdraže.

Patolog nikad gadniju sliku tela nije video: Ova rana je bila KOBNA po Maju koja je iskasapljena u Rakovici

Maja i mali Mihailo zajedno će na večni počinak biti ispraćeni u ponedeljak u 14 sati na groblju u Orlovači.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd