Skip to main content
 • Read more Ana Brnabić Info

  U avionu za Njujork premijerku sačekalo lepo iznenađenje (FOTO)

 • Read more Julka Mitrović Društvo

  Baka Julka DOŽIVELA STOTU, a nadničila je ceo svoj vek: Ne pitaj me kakav mi je život bio! (FOTO)

 • Read more Pasoš Društvo

  Koji pasoši otvaraju sva vrata? Japan na prvom mestu, pogledajte kako se kotira srpska putna isprava

 • Read more Policija Hronika

  "Znale smo da ovo čeka jednu od nas": Detalji BRUTALNOG UBISTVA SEKIROM u Boleču

 • Read more Srpska vojska u Prvom svetskom ratu Društvo

  Najlepšu grčku pesmu napisao je srpski vojnik sa Solunskog fronta, a iza nje krije se velika ljubavna priča

 • Read more Pafos, Kipar Region

  Smrtna opasnost vreba u Jadranu: Možete NASTRADATI u trenu

 • Read more Parovi tabela za izbacivanje Parovi

  SVE SE JASNO ČULO: Dečko, šta se zanosiš, GLASOVI SU NEREALNI! Tabela je nameštena?!

Darko Kostić

Dečak satima plakao: Isplivali detalji saslušanja, podignuta optužnica protiv Darka Kostića? (FOTO)

Foto: Facebook/Darko Kostic
Istraga okončana?

Tinejdžer L. J. potvrdio je juče u tužilaštvu kroz suze navode iz krivične prijave protiv Darka Kostića, nakon čega je tužilaštvo podiglo optužnicu protiv modnog kreatora za polno uznemiravanje i drogu, tvrdi Blic.

Iskazom tinejdžera, od čije krivične prijave je i počelo istraživanje Kostića, nakon nešto manje od dva meseca navodno je okončana istraga protiv modnog kreatora. Dvaput odlagan sastanak L. J. i postupajućeg tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva - zbog izostanka advokata i obaveza majke - trajao je tri sata.

Saslušanje se oteglo pre svega zbog teškog stanja u kom se mladić nalazio dok je davao iskaz, kaže sagovornik upoznat sa slučajem.

- Iskaz je dao u prisustvu majke, punomoćnika i dvojice advokata odbrane. Tinejdžer se dosta uzrujao, plakao je i tresao se tokom davanja iskaza, pa je tužilac pokušao da što sporije i blaže vrši ispitivanje oštećenog - kaže izvor.

U iskazu, tinejdžer je, prema navodima, ostao pri tvrdnjama koje je izneo u krivičnoj prijavi. Ključni elementi iskaza odnose se na navodne lascivne poruke koje mu je Kostić slao, a kojima je, kako se veruje, pokušao da ga namami u svoj stan. Među njima je i ona koja, kako se sumnja, opisuje događaj kada je Kostić bez njegovog znanja L. J. podvalio "kamagru" - ilegalni preparat za potenciju.

Uz to, mladić je detaljno opisao događaj koji je prethodio hapšenju kreatora, a kada je Kostić, kako se sumnja, pokušao na silu da ga uvuče u svoj dom.

Tinejdžer mu se tada, navodno, istrgao iz ruku i pocepane majice pobegao iz zgrade. Prethodno je portiru rekao šta mu se, navodno, dogodilo nakon čega je policija uhapsila Kostića.

Nakon svedočenja tinejdžera, Treće osnovno tužilaštvo je, prema nezvaničnim informacijama, okončalo istragu protiv Kostića i podiglo optužnicu.

Ukleto jezero odnelo dva života: Kupanje na Šljunkari kod Kovina konačno zabranjeno!

U toj istrazi je, podsećamo, već obavljen niz radnji - sakupljeni materijalni dokazi iz kreatorovog stana na Novom Beogradu, snimci kamera iz zgrade, knjiga gostiju koji su posećivali Kostića, prepiske iz telefona oštećenih i okrivljenog - a ranije je saslušan i Š. B, momak sedam godina stariji od L. J. koji je, navodno, takođe oštećen u postupku.

On je policiji i tužilaštvu, prenosi blic, rekao da mu je kreator davao kokain i potom ga seksualno spopadao, hvatajući ga rukom za međunožje.

- Optužnica je podignuta za dva dela polnog uznemiravanja, gde su oštećeni Š. B. i L. J, ali i za još dva krivična dela: posedovanje narkotika i navođenje na konzumiranje opojnih droga. Optužnica će sada biti upućena Trećem osnovnom sudu koji bi trebalo da je odobri. Suđenje bi se, u tom slučaju, očekivalo na jesen - kaže izvor.

Kostić na slobodi!

Odmah po podizanju optužnice, sudu su upućene i žalbe na pritvor Kostićevih branilaca i zahtev za produženje pritvora kreatoru koji je sudu uputilo tužilaštvo. Iako je tužilaštvo smatralo da i dalje postoji bojazan da će Kostić uticati na svedoka, ali i možda ponoviti svoje delo, sud je odlučio da više ne postoje razlozi za pritvor, pa je Kostić pušten iz CZ.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD info

SD svet

SD sirija

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD beogradski izbori

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd