fbpx
Skip to main content
tuča

DEMANTI BRATANCA PRETUČENOG PENZIONERA: Razlozi zbog kojih je došlo do tuče

Foto: onnetwork.tv/SrbijaDanas/PrintScreen
U celosti prenosimo demanti bratanca pretučenog penzionera:

"Upućujem vam demanti sa ciljem da skinem nepravdu koja je naneta meni i mojoj porodici od strane vašeg lista jer ste dana 24.03.2020 objavili tekst pod naslovom " Bratanac lopatom i pesnicama udara strica prezionera".

S obzirom da niko od novinara vaše kuće me nije kontaktirao u vezi spornog događaja radi provere istinitosti navoda, primoran sam da Vam se obratim i dostavim svoju izjavu i originalni snimak događaja iz koga se vidi razlog mog postupanja. Snimak na koji ste se pozvali je samo deo onoga sšto se dogodilo, a što je meni Vašim objavljivanjem nanelo sramotu i javnu osudu koju nisam zaslužio.

Povod za moje postupanje koje se vidi na snimku je upravo reakcija ne pretnje smrću od strane A.S. i njegovog sina N.S. mojoj porodici i meni upućena i prethodnog dana kao i tog jutra od strane A.S., a sve zbog neprihvatanja činjenice da imamo stalnu službenost prolaza kroz njihov plac. Ove pretnje traju zadnjih šest godina. Snimak na koji se Vaš list pozvao nije verno i u celosti prikazan, već samo izmontirani deo koji je išao u prilog A.S. i N.S. a na moju štetu i sramotu. Nedostaje prvih desetak sekundi koji su ključni.

U cilju rasvetljavanja istine, dostavljam vam originalni snimak na kome se vidi da A.S. nasrće lopatom na moju suprugu, i da je to razlog moje reakcije, a što potvrđuje i policijski izveštaj sačinjen istog dana.

Istovremeno demantujem da je do sukoba došlo zbog navodnog prijavljivanja mene zbog kršenja samoizolacije, jer sam za činjenicu o samoizolaciji saznao od policije pet sati nakon ovog nemilog događaja, što znači da to nikako ne može biti razlog mog postupanja, već da su to pretnje od strane A.S. koje sam već gore naveo.

Psihički je više bilo nemoguće izdržati taj pritisak od strane A.S. koji traje godinama i moja reakcija nije bila sa namerom da ga povredim, već da ga time upozorim da je prevršio svaku dozu trpljenja. Nisam želeo da uzmem pravdu u svoje ruke, jer sam o svemu gore iznetom na vreme obaveštavao nadležne organe. Pošto njihova reakcija nije očigledno dovoljno uticala na A.S. da prestane sa torturom moje porodice, već naprotiv to ga je još više postaklo na takvo činjenje. Moj stric A.S. koji je navodno nevin pretučen više puta je sudski kažnjavan i osuđivan zbog velikog broja pretnji smrću meni i članovima moje porodice. Sve ovo je rezultiralo mojoj reakciji kao iskonskoj potrebi da zaštitim porodicu, a ne da naudim starom čoveku. Da nisam bio u pravo vreme i na pravom mestu, posledice napada lopatom od strane A.S. na moju suprugu bi bile pogubne. A.S. bi time ostvario jedan od svojih ciljeva. Da je to tako dokazuje i objavljeni snimak gde se vidi da A.S. nakon završene prepirke uzima dasku iz svog cvećnjaka sa namerom da ponovo proizvede sukob. Iz priloženog snimka se vidi da je moja reakcija bila čista samoodbrana.

Sama činjenica da je list koji je objavio snimak u  svom tekstu iznad video snimka naveo da se događaj desio u dvorištu kuće u Novom Sadu, ukazuje koliko je neproverenu informaciju plasirao u medije i da iza svega ovoga ne stoji samo A.S i N.S. već još neko lice koje se može dovesti u vezu sa mestom navedenim u objavi."

UPOZORENJE: Snimak sadrži uznemirujuće scene nasilja

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19