fbpx
Skip to main content
Pucnjava u Majamiju

DESETINE SRBA NA POPRIŠTU OBRAČUNA U MAJAMIJU: Pucnjava na dan Božića, krv i jauci na sve strane (VIDEO)

Foto: PrintscreenTwitter/Billy Corben
Sve se dešavalo u delu Majamija gde je lociran i jedan srpski restoran

Troje ljudi povređeno je u pucnjavi koja se sinoć tokom proslave katoličkog Božića odigrala u Majamiju u blizini srpskog restorana, a tom prilikom "nastradali" su i automobili nekoliko Srba.

NASTRADALI NAOČIGLED NEMOĆNE RODBINE I ĆERKE! Meštani pokušali da smire stihiju: Detalji stravičnog požara u Kniću

NASTRADALI NAOČIGLED NEMOĆNE RODBINE I ĆERKE! Meštani pokušali da smire stihiju: Detalji stravičnog požara u Kniću

ODJEKNULO KAO BOMBA! EKSPLOZIJA U BORČI: Povređena devojka (17), prebačena u bolnicu

ODJEKNULO KAO BOMBA! EKSPLOZIJA U BORČI: Povređena devojka (17), prebačena u bolnicu

PUCANO NA NJIH IZ LOVAČKE PUŠKE! Uhapšene četiri osobe zbog pokušaja ubistva oca i sina: Sukob zbog droge?

PUCANO NA NJIH IZ LOVAČKE PUŠKE! Uhapšene četiri osobe zbog pokušaja ubistva oca i sina: Sukob zbog droge?

U oblasti Bejfront park gde su bila organizovana različita zabavni sadržaji povodom obeležavanja Božića, u dva različita incidenta tokom večeri povređene su tri osobe u obračunu Afroamerikanaca, dok su oštećeni okolni objekti i automobili.

U prvom obračunu povređeni su muškarac i žena, koji su zadobili rane u nogu, odnosno ruku, a koji su kasnije odbili medicinsku pomoć. Posle druge pucnjave zatečen je muškarac sa ranama, koji policiji nije objasnio kako je do toga došlo.

Sve se dešavalo u delu Majamija gde je lociran i jedan srpski restoran, u kojem je te večeri bilo okupljeno i nekoliko desetina naših ljudi. Nakon pucnjave, policija je ušla u srpski restoran i zaustavila slavlje. Okupljeni Srbi nisu ni znali da se napolju odvijala drama, a jedan od njih rekao je za beogradske medije da je ubrzo saznao i da mu je u pucnjavi oštećen automobil.

- Kada je stala muzika u restoranu, došla je policija i tražili su da se situacija u lokalu malo smiri, jer je okolo bila pucnjava, ali je ubrzo sve nastavljeno. Iako mi ništa nismo čuli, ali kada sam dolazio na večeru primetio sam veliki broj Afroamerikanaca koji su se skupljali u različitim lokalima. Kada sam oko jedan sat posle ponoći krenuo kući, zatekao sam desetak policijskih kola sa rotacijama oko tog parkinga koji su mi objasnili da je usled pucnjave nekoliko automobila oštećeno. Među njima je bio i moj, na kojem se vide tragovi od metka. Rečeno mi je, takođe, da moram kola da ostavim na parkingu zbog njihovog uviđaja. Dobro je da još neko nije povređen ili izgubio život - rekao je M. M., koji je iz Srbije došao u Majami pre četiri godine.

Neposredno posle pucnjave i dolaska policije, muzika i zabava u svim okolnim restoranima su zaustavljeni na desetak minuta.

Kako se kasnije ispostavilo, tokom obračuna od metaka su ostali oštećeni skupoceni automobili dvojice Srba. Kako je uviđaj još u toku, njima nije dozvoljeno da pomere svoje automobile sa parkinga, dok se ne utvrdi da li su povezane dve pucnjave na istoj lokaciji u kratkom vremenskom periodu.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd